vrijdag 18 juli 2014

Onderschept telefoongesprek over neerschieten vliegtuig

BronClose up beelden van vlak na de crash, waarin o.a vallende isolatiematerialen van het vliegtuig te zien zijn.

Waarschuwing: De beelden van de crashsite zelf, die hier onder te bekijken zijn, zijn zeer schockerend. Doe dit dan ook niet als je hier gevoelig voor bent. beelden van de crashsite.


1 opmerking:

 1. Die eerste video werd al op internet gezet 3 dagen voordat de ramp plaats vond.
  http://www.liveleak.com/view?i=fea_1405780198

  LoL, ik zie de mij bekende geheime dienst zo'n vliegtuigramp organiseren, zal hun naam niet vertellen, vervolgens gelooft de hele planeet weer hun leugens. Behalve ik en een handjevol mensen hier en daar op de planeet. En de daders natuurlijk, waar ik inderdaad Marc Rutte bij reken als lid van deze misdaadgroep, net als Micha Kat dat doet.

  De werkelijke Agenda=
  Dus alweer een schade tussen de relatie Nederland Rusland.

  Daarnaast:
  Twee belangrijke professoren vermoord.
  De eerste heeft een relatie met Joris Demmink, maar blijkbaar laat de CIA niet toe dat mijn #Demmink tweets hier en op klokkenluider.is verschijnen. Zouden mijn commentaren te lezen zijn hier? Als ik niets tik zeker niet, dus daar gaan we dan weer:

  De senator https://nl.wikipedia.org/wiki/Willem_Witteveen_(politicus) is vermoord bij deze aanslag. Zijn lachende gezicht op de Wikipedia pagina kijkt me aan, alsof hij zeggen wil wat ik wil zeggen, ik zou zelf dolblij zijn als ik gedood zou zijn in zo'n ramp, dat dan iemand als ik even de moord op mijn persoon ergens zou toelichten met motief en gelegenheid, zoals ik dat doe. Wladimir Poetin is een poppetje met veel dubbelgangers, hij heeft weinig invloed op het russische leger, Rusland, laat staan op rebellen in de Oekraine, maar de Russen moeten de schuld krijgen om hun samenwerking met mij en Desiree Stokkel dwars te zitten. Om de Russische Orthodoxe overlevering verder te vernietigen, om een afleidingsmaneuvre te hebben voor de daders. Diezelfde groep bezig hier die Abraham Lincoln heeft omgebracht, het heeft weinig met "landen" te maken, kan men zeggen.

  Professor Willem Witteven was als Eerste Kamer Senator van Justitie betrokken bij de #Demmink Affaire, vanwege de afdeling waar hij werkte. Hij was Cum Laude afgestudeerd, dus mogelijk geen elite, maar gewoon geschikt voor het werk vanwege zijn hoge punten op de Universiteit. Zo een vormt een enorme bedreiging voor Joris Demmink, althans, de Demmink Squads, als men dat zo kan noemen.

  Ik hoop dat Micha dit commentaar ooit vind, hij mag het overnemen voor een artikel of boek.

  Maar evenzo belangrijk is Professor Joep Lange.
  http://hivskeptic.wordpress.com/tag/joep-lange/
  Zojuist vond ik een filmpje van hem op Youtube met Mabel Wisse Smit, ik kreeg de indruk dat alle mannen die zoenen met Mabel Wisse Smit vermoord worden. Klaas Bruinsma, Prins Friso, Professor Joep Lange.
  http://www.youtube.com/watch?v=eoqlMDk8DKA
  Waarom, misschien heeft ze gewoon pech, maar misschien iets anders, ik ga daar op het moment niet over speculeren.

  Joep Lange was een HIV scepticus, MAW, hij betwijfelde een leugen van de Medische sector als professor. Nu volg ik wel meer zaken dan alleen de Demmink affaire, ook volg ik zaken rond medische corruptie, of zoals ik dat noem, medische inquisitie, waarbij ik dan wil waarschuwen dat bepaalde leiden in zetels van macht daar het ook zo zien. Aids is mogelijk gebouwd in een Laboratorium, veel arsten op universiteiten hebben daar onderzoek in gedaan, het is hen verboden daar over te publiceren.

  Deze twee professoren wisten dus te veel.

  Gaan Nederland en Rusland de daders hier weer mee laten wegkomen?
  Gaat u de leugens van Marc Rutte, die hoogstwaarschijnlijk bewust en actief, tracht Rusland de schuld in de schoenen te schuiven, werkelijk geloven?
  Als u dat doet mensen, ernstig.

  BeantwoordenVerwijderen