vrijdag 13 juni 2014

Auteursrechtclaim?


Wat een gekkigheid weer. Denkt u ook een claim te hebben op JDTV? Meld u dan snel via JDTVproducties@gmail.com. Dit mailadres kunt u uiteraard ook gebruiken als u beeldmateriaal van JDTVproducties voor commerciële doeleinden onder licentie wil gebruiken.

6 opmerkingen:

 1. Niet zo vreemd want ze zitten immers in het gebouw "het belastingparadijs". Ze steken het niet onder stoelen of banken dat ze oplichters zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 17 juni 2014 Haags Paleis van Justitie 10:00 Be There

  Micha Kat & JDTV - De Juni Processen.

  http://www.youtube.com/watch?v=nAOk1qYDWQE

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zo blij dat ik drs. Micha Kat geen cent heb gegeven.
  Ik vind het een laffe, achterbakse, natrappende, typische drs. Micha Kat-in-het-nauw-actie.
  Zum kotzen.

  Verder raad ik Mr. Dr. Doeko aan zijn naam te veranderen en er een "e" aan toe te voegen, dat schept meteen duidelijkheid.

  M.v.g., vlunk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Over een Poot uitdraaien gesproken.
  Mind you, dat komt dus van Drs. Kat die zelf nooit enig inzicht heeft gegeven in zijn financiën, regelmatig om bijdragen vroeg en pas na jaren toegaf dat hij een vast salaris kreeg van de familie... inderdaad

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik geef toe dat dit een klotestreek is, maar ik begrijp ook dat dit slechts een kant van het verhaal is. Heer Kat heeft een weerwoord voor dit opgesteld in artikelen op KLOL, ik denk toch dat het hier over een spijtig conflict gaat tussen collega's.

  Wat mij schokt, is zo'n advocaat die financieel gewin tracht te slaan uit een conflict.
  Maar waarheen anders dan zich te wenden, want maarschappelijk werk verdient slechts geld met uithuisplaatsingen en bemiddeld nergens bij mijn weten.

  Auteursrechten kwesties zijn een noodzakelijk kwaad voor artiesten en andere cultuur producenten, om broodwinning over te houden aan werk. Een advocaat die daar een dienst aan zou verlenen, zou beide broodwinningen moeten garanderen om auteursrecht als een legaal proces te doen laten plaatsvinden ten bate van zowel producent als klant, het publiek.

  Maar heer Kat is dan weer rechtsjournalist, dus dan wordt deze zaak weer nog gecompliceerder.
  Ik hoop gewoon dat jullie beiden door kunnen gaan, moge donaties nog het gat der ontevredenheid dichten. Collega's horen elkaar te ondersteunen, ook ten bate van hun eigen succes. Ik hoop dat dit conflict goed afloopt voor alledrie de partijen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Is hier inmiddels al eens een zitting of uitspraak over geweest? Hoe is het afgelopen? Was Micha Kat aanwezig bij zijn eigen zaak, of had zijn advocaat zich zogenaamd verslapen?

  BeantwoordenVerwijderen