zondag 15 december 2013

Politieagent bedreigt MMTV

"Je mag filmen, maar je mag het verder niet gebruiken!"

Het gaat er weer ruig aan toe in het Mexico aan de maas van Onno Hoes. Naast de straatdealers, worden lokale journalisten in Maastricht tegenwoordig ook nog eens door de politie bedreigd.

Terwijl MMTV nog geen 5 minuten ter plaatse was, bij een brommer controle op de Franciscus Romanusweg in Maastricht, vond een agent het nodig om de vrijheid van een journalist te beperken en deze cameraman ook nog eens te bedreigen.

MMTV verstoorde de werkzaamheden van deze slecht gemutste agent totaal niet, het was eerder omgekeerd! Is dit normaal of moet MarlonMaastricht binnenkort de hulp van de OSCE inschakelen?


Zoals in het filmpje te zien is, is niet de eerste keer dat wij deze agent op dergelijk onrechtmatig gedrag betrappen. Wij hopen met het tonen van deze video te laten zien, dat deze agent zich enorm voor schut zet en flink uit zijn bontmuts staat te kletsen. Het is duidelijk dat deze man totaal geen verstand van zaken heeft op dit gebied. Mocht deze agent zo dom zijn om daadwerkelijk een aangifte tegen ons te doen, dan zien wij deze procedure met vertrouwen tegemoet.

 

3 opmerkingen:

 1. Immiterende vetzak weet zelf ook wel dat het gewoon mag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gestapo,s die zogenaamde politie. we leven in een politiestaat. kom in opstand!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet toch zeggen dat ik het gedrag van deze politie agent volledig acceptabel vindt. Nu ben ik wel van mening dat een goede politie agent een camera negeert en gewoon zijn werk doet, maar ja, waar vind je nog een goede politie agent?
  Maar deze agent gaat niet aan de camera trekken of dwingen de beelden te wissen, hij zegt slechts dat hij aangifte gaat doen. En dat is zijn goed recht, wat mij betreft doet hij tien aangiften ik betwijfel dat het tot iets leidt.
  Er zijn zat voorbeelden van agenten en camera's die veel meer alarmerend zijn.
  Ik zou zeggen, blijf vooral filmen met zijn allen. De camera lijkt me het sterkste middel om de politie zich ook aan de wet te laten houden.

  BeantwoordenVerwijderen