maandag 28 oktober 2013

Laatste comment JDTV op KlokkenluideronlineNaar aanleiding van dit artikel, kon ik het niet laten om een reactie te plaatsen op klokkenluideronline.Op het moment dat ik dit bericht plaats is het nog niet te zien tussen de comments op de site. Ik ben benieuwd of dit berichtje alsnog geplaatst gaat worden.uhm mijn assesment is dat Micha nu echt helemaal de weg kwijt is, verdwaald in het sprookjesbos!

De verhalen van de supergetuige, Maud en Koos lijken mij allemaal meer op fantasie dan op waarheid. Ondanks het feit dat Micha bijvoorbeeld wist dat de info van de supergetuige onbetrouwbaar was, is hij er toch mee naar buiten gekomen zonder er goed onderzoek naar te doen. het enige dat hij hier mee aantoont is dat hij op zijn minst een zeer luie journalist is die de zaken meer kwaad dan goed doet.

Ik hoop dat de waarheid rondom Demmink en diverse andere schandalen snel boven water zal komen. Het is duidelijk dat er genoeg mis is in dit landje. Ook hoop ik dat Micha eens goed in de spiegel kijkt, voor hij anderen ter verantwoording gaat roepen. Aangezien hij tegenwoordig "boven alle kritiek verheven is", lijkt me dit de enige oplossing voor zijn problemen en heeft het ook geen zin om hier verder op in te gaan. Om deze reden is dit ook mijn laatste reactie hier.

Diegenen die de avonturen van JDTV willen blijven volgen kunnen terecht op ons blog.
http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl 

11 opmerkingen:

 1. Ben het met je eens. Ik heb ook m'n twijfels over deze personen en ook over Myra.
  Heb net een ban op Boublog gekregen over deze kwestie en de aanval op Crimesite (denk ik) n.a.v. een reactie gisteren.
  mrpettjo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze Anoniem is volgens mij niet mrpettjo! Op BOUblog heeft mrpettjo geen ban en deze kwestie is op BOUblog zelfs niet aan de orde geweest.

   Vermoedelijk is hier iemand aan het trollen!

   Verwijderen
  2. Dit is een van mijn laatste reacties op Boublog die ging over maud oortwijn:
   http://www.boublog.nl/2013/09/28/joris-demmink-hoort-in-voorarrest-te-zitten/comment-page-2/#comment-25710
   Ik heb ook wat (lichte) twijfels over Koos en Myra maar dat kan persoonlijk zijn. Ik begrijp wel dat zij zich ook niet al te open willen zijn gezien hun huidige situatie of voorgeschiedenis. Martin heeft ook veel kritiek (gehad) maar bewijst keer op keer dat hij uit goed hout is gesneden.
   Maar maud en die ex advocate zijn echt negatieve uitzonderingen (hopelijk).
   Ik dacht dat ik een ban had op Boublog omdat 3 pogingen tot een reactie geen enkel resultaat te zien gaven. Heb me blijkbaar vergist.

   mrpettjo

   Verwijderen
  3. Sorry, mrpettjo, dat blijkt mijn fout. Je zat in de spambox en ik weet niet waarom. Op dit moment heb ik het een beetje te druk voor BOUblog, maar je blijkt wel degelijk de enige echte pettjo! :-)

   Verwijderen
 2. Het was ook vreemd dat de supergetuige en Maud ineens afgelopen augustus in een denktankbijeenkomst in een plaatsje aan de Ems opdoken. M.i. waren zij door Myra geintroduceerd omdat zij niet wilde reageren toen ik daar mijn verwondering over uitsprak. Over Koos heb ik ook wat twijfels maar minder dan de anderen. Myra dook ineens met haar radiogesprekprogramma op toen Argusradio op slot ging. Ik heb ook mijn twijfels over haar goede bedoelingen en haar achtergrond.
  mrpettjo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maud was niet aan de Ems en Myra had de supergetuige niet uitgenodigd mrpjetto.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit had je dan ook veel eerder kunnen/moeten zeggen.. je hebt maud wel geinterviewd maar heb dit niet afgeluisterd omdat deze dame een totale fake is (zonde van mijn tijd). Ik blijf mijn twijfels over jou gezien je komeetachtige opkomst in het alternatieve mediawereldje houden omdat ik ook niks van je achtergrond weet.
   Wat Koos betreft heb ik wel twijfels of hij echt bij Van Roon en Demmink is geweest (we zullen zijn pv moeten afwachten; hij was rijkelijk vaag (bv. v.w.b. zijn leeftijd) op een vraag van mij en hij beweert dat Demmink bij Defensie veroordeeld is zonder dit - vooralsnog - te bewijzen met bronnen.
   mrpettjo

   Verwijderen
  2. Ben jij Van Puffelen op KLOL?

   Verwijderen
  3. Tja, waarom zendt je dat gesprek dan uit met zoveel twijfels. Laatste betrapte iemand bij Klokkenluider hem ook al op een leugen, toen werd hij boos.

   Verwijderen
 4. Jammer maar Kat begint zo de naam aluhoedje wel eer aan te doen.
  Hij heeft zelf gezegd dat een goede journalist `de feiten onderzoekt.
  Micha Kat was een goede journalist maar of hij dat nu nog is?
  Klokkenluideronline lijkt de laatste tijd wel een combinatie van Steven Brown en Niburu
  Het schreeuwerige van Brown met de bullshit van Niburu.
  Breaking urgent call hij ziet ze vliegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat er altijd zoveel tijd en energie word gestoken in ruzies, tijd kan zoveel nuttiger worden besteed.

  BeantwoordenVerwijderen