donderdag 4 juli 2013

JDTV Afl.113 - Leugens 
Afgelopen week was er weer een debat over het softdrugsbeleid, na afloop spraken we Jo Smeets woordvoerder van SBCN en Tiny Meese v.d. Venne gemeenteraadslid van Veilig Maastricht.
Ondertussen beginnen wij ons af te vragen waar Ivo Opstelten en Onno Hoes mee bezig zijn en wiens belang zij dienen. Helaas hebben wij geen verslag van de rechtszittingen kunnen maken omdat de rechtbank Maastricht ook discrimineert. JDTV mocht niet naar binnen omdat wij zogenaamd geen professionele media zijn. Als gevolg hiervan hebben wij iets gedaan dat wat wij uit principe liever niet doen en onze undercover camera moeten inzetten.
 

 
Dat het er steeds onbeschaafder aan toe gaat in Maastricht wordt aangetoond door het politiekorps die onafhankelijke burgers die aan vrije nieuwsgaring doen belagen en bedreigen. We vragen ons af wat er zou gebeuren als we Onno en Ivo Vertellen dat ze een dikke lip kunnen verwachten of ze met een mes bedreigen. Waarschijnlijk worden wij meteen opgesloten in een TBS kliniek wegens staatsgevaarlijk! Agenten en straatdealers kunnen echter ongestoord burgers bedreigen in Maastricht.


Met dank aan Marlon Maastricht
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten