woensdag 1 mei 2013

Snode plannen JDTV bruut verstoord!


Nooit eerder was de JDTV camera zo dicht bij de Majesteit in de buurt!
 
Ik stond er helemaal klaar voor. Al mijn vragen de avond ervoor nog netjes geoefend, vroeg opgestaan en uren van te voren aanwezig om het mooiste plekje te bemachtigen. Alles verliep volgens plan en ondanks het feit dat ik vanwege mijn "activisme" inmiddels gezocht wordt door justitie, kon ik moeiteloos tot op enkele meters van de koningin komen.
 
Zou ik haar nu eindelijk eens een vraag over Joris Demmink kunnen stellen?
 

Helaas werden mijn plannen bruut verstoord door een klein meisje dat ter plekke een tekening voor de koningin maakte en deze aan haar wou aanbieden. Ik kon het echt niet maken om dit bijzondere moment voor het meisje te verpesten.
 
Ik hoop maar dat alle echte journalisten JDTV nu niet gaan uitlachen op de dag van de persvrijheid.
 
 


8 opmerkingen:

 1. Zwak excuus vind ik het , stel die vraag man trek je bek los zoals opa dat zo mooi kon zeggen, moet je kijken hoeveel kinderen er kapot zijn gemaakt door die bende en dan ga jij je ff fijn inhouden onder het mom van dat momentje?, ik geloof er niets van je durfde gewoon niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het verhaal ook nogal zwak (en dat is zwak uitgedrukt)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toetsenbord helden hierboven. Niet zeuren, zelf hebben jullie ook geen ballen om het te doen.

  Maar inderdaad Erik, in dit filmpje wordt het gemis van Micha bij JDTV wel pijnlijk duidelijk. Hij was er, met zijn provocerende karakter, wel bovenop gesprongen.

  Keep up the good work!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mee eens, hier hebben we niets aan maar goed, weet niet of ik 't lef zou hebben. kritiek hebben is gemakkelijk.

  never give up & volgende keer beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. maar goed dat je die vraag niet had gesteld want dan hadden wij dit filmpje niet kunnen zien, er was overigens voldoende gelegenheid maar je durfde niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een onaangename entourage door onaangename koppen en zogenaamde beveiligers die alleen een taartengooier kunnen tegen houden. Ook als dat meisje er niet was kon je misschien wel een vraag stellen maar kreeg je toch geen antwoord. Het zogenaamd publieksmoment was zoals altijd opzettelijk glad kort genoeg om aan lastige vragen te ontglippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als Eric het meisje opzij had geduwd om Bea de vraag te stellen had er ook een shitstorm gekomen. Het is toch nooit goed. Als je wil dat het goed gebeurt, moet je het zelf doen! :) Ik zie graag spoedig een filmpje van een rennende Willem Alexander online. Hou anders je laffe bek over niet durven, want dat maakt je behoorlijk hypocriet.

  BeantwoordenVerwijderen