donderdag 7 maart 2013

Turkse regering stelt onderzoek in naar affaire Demmink

 Ook de Turkse president Gül wil nu een onderzoek naar de affaire Demmink.

Er zal een speciale onderzoeksrechter aangewezen worden om de aantijgingen van seksueel misbruik in Turkije te onderzoeken, die al jarenlang ingebracht worden tegen Joris Demmink, de voormalige secretaris-generaal van Justitie.  Dat blijkt uit een persbericht dat is getwitterd door Robert Rubinstein, voorzitter van de nieuwe stichting voor onderzoeksjournalistiek De Roestige Spijker. In het bericht laat Adèle van der Plas, advocate van Demminks beweerdelijke slachtoffers in Turkije, het volgende weten: 

Kwalijke daden
"Dankzij een recente delegatie van het Amerikaanse Congres naar Turkije, geleid door Robert Aderholt, die talrijke gevallen heeft besproken van intimidatie van getuigen in het lopende pedofilie-onderzoek naar de voormalige secretaris-generaal van Justitie Joris Demmink, hebben de Turkse slachtoffers van Demminks kwalijke daden nu enige hoop dat recht zal worden gedaan. Hopelijk zullen deze jongemannen, die als minderjarigen door Demmink zijn verkracht, niet meer geslachtofferd worden."

Getuigenintimidatie
"Congreslid Aderholt heeft de Turkse president Abdullah Gül en de vice-premier moedig op de hoogte gebracht van de doorgaande getuigenintimidatie in de affaire Demmink, met inbegrip van Demminks slachtoffers en hun gezinnen. Kort na de Amerikaanse delegatie naar Turkije is een speciale aanklager, gespecialiseerd in seksuele misdaden, gezet op zaak nr. 2013/1795 bij de Caglayan Adliesi (Gerechtshof). Vanwege de lopende bedreigingen tegen Demminks slachtoffers is de naam van de aanklager niet bekend gemaakt." Sinds de hoorzitting in Washington van 4 oktober wordt vanuit het Amerikaanse Congres internationaal druk uitgeoefend om de affaire Demmink, die in Nederland door de regering en de meeste media wordt ontkend of genegeerd, tot een oplossing te brengen.

'Arresteer Demmink'

"De Turkse regering heeft een lofwaardige eerste stap gezet om het onrechtvaardigheden te herstellen die begaan zijn tegen Demminks slachtoffers. Zal de Nederlandse regering dit oppikken en beseffen dat pedofielen bestaan en dat het tijd wordt niet langer meer door te gaan met het toedekken van Demminks misdaden? De Nederlandse regering moet eindelijk eens toegeven dat het tijd is om Demmink te arresteren en een grondig onderzoek in te stellen naar alle aantijgingen van seksueel misbruik in Nederland, en ook naar zijn reizen naar Turkije als Nederlandse afgevaardigde", aldus Van der Plas.

Onderzoek kop ingedrukt
Joris Demmink wordt hardnekkig achtervolgd door aantijgingen van seksueel misbruik van jonge jongens. In de herfst van 1998 bracht een onderzoek bij een Amsterdams bordeel vooraanstaande politici en justitiemedewerkers in verband met misbruik van jonge jongens. Demmink zou daarbij door de jongens in het bijzonder geidentificeerd zijn als een van de betrokkenen bij het misbruik. Volgens het persbericht heeft een voormalig topmedewerker van het ministerie van Justitie gemeld dat het onderzoek de kop is ingedrukt door de directe interventie en obstructie van Demmink.

Derde kindslachtoffer
In het midden van de jaren negentig zou Demmink ook in Turkije talrijke jongens tussen twaalf en zestien jaar oud misbruikt hebben. "Mustafa was twaalf toen hij geronseld werd door politieman Mehemet Korkmaz en maar Demminks hotelkamer gebracht, waar hij herhaaldelijk seksueel is misbruikt", aldus het persbericht. "Osman was veertien toen hij bij Demmink werd gebracht en seksueel belaagd. Mustafa en Osman hebben beide rechtsbijstand gezocht en aangifte tegen Demmink gedaan. Politieman Korkmaz, degene die verantwoordelijk was voor het brengen van de jongens bij Demmink, heeft het relaas van Mustafa en Osman bevestigd. Mustafa, Osman en politieman Korkmaz zijn bereid onder ede getuigenis af te leggen over alles wat zij hebben doorgemaakt en gezien. Een derde kindslachtoffer van Demminks seksuele belagingen, Yacine, is nu bereid daar in detail getuigenis over af te leggen."

bron

5 opmerkingen:

 1. En dat op het moment dat er gestemd moet worden over toetreding tot de EU. Niettemin, eindelijk!...
  l.d. broersma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klokkenluideronline.net is nu .is ,dus klokkenluideronline.is
  Turkeije, islamisten, heroine, Gladio B, Baybassin, Demmink, volgens Sibel Edmonds

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een zeer groot aantal topfiguren is voor de amerikaanse Goldmorgs met het grote nepverhaal van Gladio er in geluisd en medeplichtig gemaakt. Zij maken elkaar dus natuurlijk onaantastbaar. Zelfs Lubbers is er ingeluisd om de gifgaschemieleveringen aan gifgas Saddam door te laten gaan. Wij gaan de rekening gepresenteerd krijgen in de vorm van een zware langdurige oliecrisis. Die zal de duitse en dus ook onze economie verwoesten. Dat zal onze sociale stelsel inclusief pensioen wegvagen. Dat willen de amerikaanse goldmorgs ook. Iran en de VS gaan samen de perzische golf afsluiten en het zal de vs weinig deren maar europa zwaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En zo probeert Jean Piere Geelen in de volkskrant weer wat desinformatie rond te strooien.Hopelijk trappen steeds minder lezer in de oude truc:

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/6207/Jean-Pierre-Geelen/article/detail/3406002/2013/03/08/Het-beeld-is-stuitend-is-je-kind-vermoord-trekken-tv-boeren-er-joelend-mee-de-mediamarkt-over.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klokkenluider is uit de lucht gehaald.
  Check die beroerde pagina van justitie , die ervoor in de plaats is gekomen. Wat een censuur hier in Nederland. Ik schaam mij dood.
  Lang leve klokkenluideronline !

  BeantwoordenVerwijderen