donderdag 28 februari 2013

De Vijfde Dag - Justitie loog bewust in misbruikzaak


Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Typisch Nederland, de officier van justitie die sorry komt zeggen kan nog niet eens hoofdrekenen!
Meer over deze zaak op crimesite

4 opmerkingen:

 1. Beste Eric van JDTV. Een zekere alex nieuwsbreker komt met het verhaal dat de doorbraak in de Vaatstrazaak, rond de haar in de aansteker, waar Peter R. De Vries mee kwam, en waar niemand iets van zou weten nu juist in een veel eerder stadium door de supergetuige in 1 van de interviews is genoemd. Jij hebt de interviews en kunt het nagaan. Als dat zo is dan is dat het bewijs dat er wel degelijk sprake is van manipulatie van het bewijsmateriaal jegens Jasper. Graag uitsluitsel.
  L.D. Broersma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt eerder op het witwassen van een schuldige want Pedo van Koppen wordt weer opgetrommeld. Is de schuldige lid van hoog netwerk? Als Pedo van Koppen iets als onzin bestempelt dan weet je bijna 95% zeker dat er meer aan de hand is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze zaak staat niet op zichzelf, zowel de overheid als justitie als hun vriendjes de bankstergangtsers en kerk is totaal losgeslagen en gedragen zich als roofmoordende inquisitie-maffia. Binnenkort komt op mijn website een hele reeks van die bol zal staan van dit soort overheids en justitie criminaliteit. Totale wetteloosheid heerst in ons land. Nederland is een schurkenstaat !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het wordt de hoogste tijd dat de burger leert wat zijn rechten zijn.
  Een paar voorbeeldjes.

  Een man werdt bezocht door twee belastingdeurwaarders.
  Hij kreeg het voor elkaar uit te vinden waar zij woonden en vertelde hun hun baan op te zeggen en niemand hier iets over te vertellen omdat als ze dat zouden doen hij wist waar ze woonden.
  Toen ze hem vroegen, bedreigd u ons ? antwoordde hij,
  nee, dit is enkel een aanbod voor een contract.
  Ik weet dit vanwege uw acties, in geval men akkoord gaat met de voorwaarden.
  Hij en zijn vrienden hielden de twee deurwaarders een poosje in de gaten en leerden dat de twee inderdaad hun baan hadden opgezegd !

  Daaraan toe te voegen dat ik uit eigen ervaring weet dat een deurwaarder van de belastingdienst niet in dienst is bij de belastingdienst wanneer hij op de baan zit. Hij is dan privépersoon en geniet geen enkele rechten welke zijn inquisitaire terroristenacties verantwoorden zolang je maar geen joinder ofwel contract met hun aangaat.

  http://spiritualeconomicsnow.net/

  watch this and LEARN !!!


  In de VS, Canada en Australie is de ontwakeningsbom echt aan het barsten wat betreft het ontmaskeren van de criminele overheid en hun magistraten.

  Zoals ik elders al aangaf is er dus een fonds gesticht op onze geboorteaktes waarvan wij zelf de begunstigde zijn. Buiten de begunstigde is er altijd een vertrouweling/beheerder en een administrateur in het spel.
  Dit fonds heet in de VS "Cestui Que Vie Trust" en draagt de namen van burgers maar dan in HOOFD/KAPITAAL letters.

  De overheid en hun magistraten hebben in principe een spelletje uitgedacht waarbij ze de burger steeds in contract als schuldenaar aan hun eigen fonds verbinden. De begunstigde burger heeft dus geen enkel gezag over dit fonds want dit is in beheer van de overheid en dus zowel de vertrouweling als de administrateur zijn deel van de overheid doch wat gebeurt is dat de overheid de partij van begunstigde van het fonds ook stiekum in de rechtszaal brengt in de vorm van een klerk of griffier wat dus fraude is !!

  In deze video kun je zien hoe het spelletje werkt (ook hier in Nederland dus) en hoe deze criminelen kunnen worden ontmaskerd en ontkracht !!
  http://www.youtube.com/watch?v=gQ0Y_jjlCTQ

  Binnenkort zal in Nederland gaan worden begonnen met burgerarrestaties op mensen van Overheid, Justitie, Bankwezen, woningbouwcorporaties en aanververwanten.
  You can run but you can not hide,

  Tenslotte een gratis advies annex aanbod,

  Beste zelfgelegaliseerde criminelen van voornoemde corporaties en banken,

  Wij weten waar u mee bezig bent en pikken dit niet langer meer. We weten waar u woont so, you can run, but you can not hide, waren de legendarische woorden van crimineel Bush toen hij en zijn maatjes de twintowers haddden opgeblazen.
  U gaat worden opgepakt en zult boeten voor de misdaden en plunderingen op de nederlandse burgers en de straffen zullen worden afgeleid van de straffen welke door u zelf worden gehandteerd.
  Ik bied u dan ook aan om het zowel uzelf alsmede ons niet al te lastig te maken en vrijwillig uit te stappen. Doe dit alsvolgt
  Zoek een hoog gebouw, ga naar boven, loop naar de dakrand, haal diep adem, vraag god om vergiffenis en......

  SPRING, SPRINNG, SPRING, SPRING, SPRING, SPRING

  God zal u vergeven indien u berouw toont !

  Dit is geen bedreiging maar een aanbod, ik heb dit van U geleerd !

  Dus please, JUMP JUMP JUMP JUMP JUMP JUMP JUMP

  groetjes René

  BeantwoordenVerwijderen