maandag 12 november 2012

Straf of klassejustitie voor liegende rechters?


Hebben jullie ook zo'n enorm medelijden met die liegende rechters wegens alle media aandacht die zij hebben gehad? Volgens de officier van justitie zijn  deze lopende wanvertoningen zielig, omdat zij door hun eigen acties in de media zijn gekomen. Hoewel er een keiharde gevangenisstraf op hoort te staan haalde de officier het verhaal van een liegende agent aan die ook geen gevangenisstraf had gehad, om deze bizarre eis te rechtvaardigen. Als dit ons vertrouwen in de rechtsstaat moet herstellen weten wij het niet meer!

Het Openbaar Ministerie vind het blijkbaar niet zo erg als rechters en doelbewust liegen en zal er alles aan doen om deze mensen zoveel mogelijk te beschermen. Zo herinneren wij ons bijvoorbeeld agent Thea en zijn collega's die namens de staat wel even creatief zou gaan om onze werkzaamheden te frustreren en onmogelijk te maken. Een ander voorbeeld is de inzet van de diplomatic surveillance service om ons te stalken het werken onmogelijk te maken. Noem ons maar complotdenkers maar wij dachten altijd dat de politie er was om het volk te beschermen tegen criminelen  in plaats van andersom. 


Wij hebben ons altijd zeer beschaafd gedragen, helaas lijkt het er op dat de overheid dit niet kan.
Wellicht is het een beter idee om niet meer op dit soort diensten te vertrouwen maar om 24/7 met de camera achter dit soort figuren aan te gaan om ze te eens echt te stalken tot ze er zelf een einde aan maken en vrijwillig in de gevangenis gaan zitten. Onze laatste hoop is nu gevestigd op de rechter die geheel onafhankelijk zal gaan bepalen of de strafeis redelijk is. Een beetje rechter zou deze kans natuurlijk aangrijpen om deze schandvlekken van de beroepsgroep zo lang mogelijk in de diepste kerkers te werpen.


Bovendien is het argument dat de heren in de media te zien zijn geweest behoorlijk slap. 
Zo schoof Pieter Kalbfleisch bijvoorbeeld zelf aan tafel bij 2Vandaag om te spreken over de integriteit van de rechterlijke macht. In dit interview kondigde hij zelfs aan graag terug te komen als gast van de media! Alleen al dit interview toont aan dat Kalbfleisch donders goed wist hoe het zat, wat ons betreft is dit alleen al reden genoeg om de straf zo zwaar mogelijk te maken! 


In bovenstaand interview komt Erik van den Emster, de baas van de raad voor rechtspraak, aan het woord. We zijn benieuwd hoever hij zijn organisatie de komende tijd nog door het slijk gaat halen. We zouden nog een hele pagina vol kunnen schrijven over hoe misselijk we hier van worden. In plaats daarvan richten we onze aandacht liever op de slachtoffers die al jarenlang geterroriseerd worden door dit soort corrupte lui en mensen die zich door hen laten misbruiken. De persofficier verklaart in dit filmpje dat het onderzoek hetzelfde is geweest als dat bij iedere andere Nederlander zou zijn, helaas geld dit niet voor de strafeis!

Hiermee is wat ons betreft het jachtseizoen geopend!


3 opmerkingen:

 1. Nou nou,

  Poot had wel even wat meer oog voor Micha kunnen hebben;wat het Micha niet die de vriendjespolitiek niet van Westenberg en Kalbfleisch heeft blootgelegd? Ik zou Micha maar eens dankbaar zijn want dankzij hem komen de Chipshol belastingcentenmiljarden steeds dichterbij

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Worden er niet een paar agenda's tegelijkertijd gespeeld?
   Micha die een claim gaat voorbereiden tegen de liegende rechters. Dat hoogstwaarschijnlijk omdat een advocaten kantoor beslag gelegd heeft voor een paar ton!
   Nu doet Micha een oproep om 'te investeren' in de claim die niet mis kan gaan! Leuk zo'n reclame praatje! Maar wie gaat er nu precies opdraaien voor die beslaglegging?... Volgens mij zijn volgers die nu opgeroepen worden om te investeren in een soort van 'Palm Invest', euh ik bedoel dus 'Micha invest', if you catch my drift... if you catch Micha's drift for that sake!

   Verwijderen
 2. @ tweede filmpje

  Zie je wel: crimefighten is LACHUH!!!

  Zou voortaan trouwens maar niet toeteren: voor je het weet heb je een boete op zak. Misschien ook nog wel voor geweld tegen een ambtenaar; die audiogolven komen hard aan hoor bij weekdieren...

  BeantwoordenVerwijderen