vrijdag 5 oktober 2012

VVD en CDA in Terneuzen willen versoepelde regels rondom wietpas
Het CDA werd gezien als een van de grootste voorstanders van de wietpas, maar fractievoorzitter Henk Siersema denkt daar anders over. Hij pleit namelijk voor soepelere regels voor de verkoop van wiet in Terneuzen, hij wil de registratieplicht vervangen door een identificatieplicht.

Henk Siersema wil ook de buitenlandse drugstoeristen weer te verwelkomen, maar dan wel gelimiteerd. Bijvoorbeeld door een maximum van 200 buitenlandse klanten toe te staan.
Of hij daarmee een jaarlijkse, maandelijkse of dagelijkse limiet bedoelt is niet duidelijk.
Als hij het dagelijkse limiet bedoelt hoeven toeristen zich niet meer druk te maken, dan is het eerder de vraag of het wel in de coffeeshop past.

Ook de VVD in Terneuzen ziet nu in dat de wietpas eigenlijk alleen maar meer problemen veroorzaakt. VVD'er Michiel Groeneveld laat zich hierover uit: "Van de 2.000 potentiële gebruikers in onze regio hebben er 260 een wietpas aangevraagd. Dan zijn we er dus bijna 1.900 kwijt, die het ongetwijfeld elders halen."
De inwoners van Terneuzen kunnen straks weer opgelucht adem halen, veel bewoners begonnen zich steeds minder veilig te voelen op straat.

Door de steun van de VVD en het CDA waren nagenoeg alle raadsfracties in Terneuzen voor versoepeling van de regels rondom de wietpas. Zij hebben inmiddels het landelijk manifest van GroenLinks ondertekend.
Laten we nu hopen dat de rest van de gemeenten dit voorbeeld volgt!

2 opmerkingen:

 1. Hier in Den Bosch zal dat niet gebeuren. De gemeente is compleet corrupt en hypocriet hier, 100% haat en inquisitie. Den Bosch is net als Amsterdam volgegooid met buitenlanders, die alleen in GELD geloven en de dagelijkse propaganda tegen de Nederlandse nationaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ยินดีต้อนรับสู่ภราดรภาพที่ยิ่งใหญ่
  คุณต้องการเป็นสมาชิกของอิลลูมินาติในฐานะภราดรภาพที่จะทำให้คุณร่ำรวยและมีชื่อเสียงในโลกและจะมีอำนาจในการควบคุมคนที่อยู่ด้านบนสุดของโลก คุณเป็นนักธุรกิจหรือหญิง, ศิลปิน, นักการเมือง, นักดนตรี, นักเรียน, คุณต้องการที่จะรวย, มีชื่อเสียง, มีประสิทธิภาพในชีวิต, เข้าร่วมลัทธิของพี่น้องอิลลูมินาติในวันนี้และได้รับผลรวมทันที $ 2 ล้านต่อสัปดาห์และบ้านฟรี ทุกที่ที่คุณเลือกที่จะอยู่ในโลกนี้และรับ $ 20,000,000 ต่อเดือนด้วยเงินเดือน% 2026
  ประโยชน์ที่มอบให้กับสมาชิกใหม่ที่เข้าร่วม ILUMINATI
  1. รางวัลเงินสด $ 800,000 USD
  2. Elegant Dream CAR ใหม่มูลค่า 500,000 ดอลลาร์สหรัฐ
  3. ดรีมเฮ้าส์ซื้อในประเทศที่คุณเลือก
  4. หนึ่งเดือนของวันหยุดพักผ่อน (ชำระเต็มจำนวน) ไปยังจุดหมายการท่องเที่ยวในฝันของคุณ
  5. หนึ่งปีของสมาคมกอล์ฟแพคเกจ
  6.V.I.P การรักษาที่สนามบินทุกแห่งในโลก 7. การเปลี่ยนแปลงวิถีชีวิตโดยรวม 8. การเข้าถึงโบฮีเมียโกรฟ
  9. ชำระรายเดือน 99,000,000 เหรียญสหรัฐเข้าบัญชีธนาคารของคุณทุกเดือนในฐานะสมาชิก
  10. เดือนทำเครื่องหมายนัดกับผู้นำระดับโลก 5 อันดับแรกและ 5 อันดับแรกของโลก
  หากคุณสนใจที่จะร่วมงานกับเราในสัญลักษณ์ของมือของซาตานในกลุ่มภราดรภาพอิลลูมินาติที่ยอดเยี่ยมโปรดติดต่อเราทางอีเมล illuminatiworld521@gmail.com

  Virus-free. www.avg.com

  BeantwoordenVerwijderen