maandag 15 oktober 2012

Nieuw onderzoek: Mexicaanse griep vaccin werkt averechts!
Kan je het je nog voor de geest halen? Die massahysterie, toen de Mexicaanse griep 'uitbrak' in 2009? Ik herinner zelf twee bejaarden met mondkapjes te hebben gezien op het vliegveld. Op mijn werk kwam twee keer per dag een schoonmaakster om onze toetsenborden te desinfecteren, en bij de wastafel stonden bordjes met instructies hoe je het beste je handen kon wassen. Iedereen was in paniek en geloofde elk woord wat het RIVM sprak over deze, achteraf zeer milde, vorm van griep.
Op 11 juni 2009 verklaarde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat het uitbreken van de Mexicaanse griep een pandemie was. De definitie voor pandemie was vlak voor de uitbraak aangepast, was dit niet gebeurd dat had Nederland niet voor 340 miljoen aan vaccins ingeslagen! Achteraf bleek dat vijf van de vijftien leden van de commissie die deze definitie aanpaste, banden hebben met de farmaceutische industrie. Kortom: het zaakje stinkte aan alle kanten en sommige hebben flink hun zakken gevuld.

Helaas zijn er veel burgers die zich hebben laten meedrijven door de media hype, en hebben zich toch onnodig laten vaccineren. De (mogelijke) bijwerkingen van dit vaccin waren vele malen erger dan de symptomen van de Mexicaanse griep, toch heerste er zo'n erge paniek dat ze het zekere voor het onzekere wilden nemen. Ongeruste burgers stonden voor het vaccin soms zelfs uren in de rij. Achteraf gezien totaal nutteloos, daar kwamen ze helaas te laat achter.


Inmiddels is er in Canada nieuw wetenschappelijk onderzoek verricht door Dr. Danuta Skowrowsnki naar het Mexicaanse griep vaccin. Dit werd gepresenteerd op de International Conference on Antimicrobial Agents and Chemotherapy. De uitslag is schokkend en bevestigd wat sceptici al jaren beweren, namelijk dat veel inentingen niet of nauwelijks tegen ziekten beschermen, en vanwege de toevoeging van zeer schadelijke hulpstoffen juist contraproductief werken!
Skowrosnki en haar collega's constateerden een duidelijk verband tussen de griepvaccinatie in de winter van 2008 / 2009 en het aantal Mexicaanse Griep gevallen. Tijdens het onderzoek werden 32 fretten besmet het met Mexicaanse griep virus. De helft van de fretten was van tevoren ingeënt met het vaccin en de andere helft niet. De fretten die waren ingeënt werden als eerste besmet met het virus, en kregen bovendien ernstigere symptomen! De niet ingeënte fretten werden hoogstwaarschijnlijk pas besmet toen ze werden aangestoken door de ingeënte hok genoten.
Deze studie wordt ondersteund door vijf andere onderzoeken waar eveneens werd aangetoond dat de griepvaccinatie het risico op de Mexicaanse griep juist verhoogd. Je zou bijna kunnen zeggen dat de vaccinaties juist een 'pandemie' zoals de Mexicaanse griep kunnen aanwakkeren. Dat is dubbel cashen voor de farmaceutische industrie! Een zeer schokkend gegeven.

Vlak na de hysterie van de Mexicaanse griep gaf Roel Continho een lezing in de Rode Hoed. Bekijk hieronder het beeldmateriaal van deze avond. Roel Continho van het RIVM was niet blij en liep half trillend de zaal uit toen er wat lastige vragen vanuit het publiek werden gesteld.Geen opmerkingen:

Een reactie posten