woensdag 17 oktober 2012

Kom zondag 28 oktober naar het Demmink protest in Den Haag!
JDTV organiseert in samenwerking met Occupy Den Haag en Anonymous een Demmink protest.
Het gaat plaats vinden op zondag 28 oktober, om 14:00 uur verzamelen bij het standbeeld op het Plein.

Het is de bedoeling dat we met zijn allen lopen naar de Riouwstraat, Demmink's huidige woonadres. Het moet een vreedzaam protest gaan worden waar we onze stem moeten laten horen.

De boodschap moge duidelijk zijn: we eisen een nieuw, grondig en onafhankelijk onderzoek naar Demmink! Om dit over te brengen kun je flyers, spandoeken en een megafoon gebruiken.
Onze megafoon gaat in ieder geval mee. :)

Wil jij nog wat speciaals doen deze dag, zoals een speech of iets dergelijks? Laat het ons dan even weten, ons emailadres is jdtvproducties@gmail.com

We maken spoedig meer bekend over deze demonstratie.
Voor vragen kun je ons natuurlijk ook altijd mailen.

Bekijk hier het facebook event.

37 opmerkingen:

 1. BurgerRechercheGroepHolland18 oktober 2012 om 15:23

  jongens geweldig ik zal er zijn.Deze plannen had ik ook , julie zijn echt geweldig. Dit gaat in de MSM komen. laten we aankondigen dat we vreedzaam demonstreren maar als de politie begint met geweld het totaal anders kan lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. BurgerRechercheGroepHolland18 oktober 2012 om 15:32

  'julie' moet natuurlijk zijn, 'jullie' en ik roep op om geen geweld te gebruiken, ook niet als de politie wel geweld gebruikt,wij moeten het voorbeeld geven hoe je vreedzaam demonstreert.
  dus mijn eerste reactie was wat ongenuanceerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt BurgerRecherche!
  We hopen ook dat het een groot succes wordt, maar daar hebben we veel hulp bij nodig. Je kan ons helpen dit protest te promoten door vrienden uit te nodigen op facebook. Ook kan je dit artikel zoveel mogelijk spammen op bijv. forums en comments. Als je een eigen blog hebt kan je de demonstratie aankondigen.
  Als er op facebook veel mensen aangeven dat ze komen dan ga ik het opsturen naar de MSM, en zo hoop ik dat het een grote demo wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom niet gewoon via Faceboek aankondigen dat je jarig bent?
   En je nodigt ze uit in de buurt van het inmiddels welbekende adres van JD....is toch ook een optie? Succes verzekert doe maar rondvraag in Haren..............

   Verwijderen
 4. !00 meter verderop is een prachtige kinderspeelplaats. U kunt u kinderen daar rustig achterlaten als u via de Timorstraat de Riouwstraat ingaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. LoL @bovenstaande reactie!


  ik zal er ook zijn en dit aan zoveel mogelijk mensen doorgeven!

  Handig lijkt het me als er foldertjes worden gedrukt en uitgegeven aan belangstellende omstanders met een Demmink feiten overzicht.

  Misschien wat mensen van de organisatie met laptop's/iPads met JDTV filmpjes die van de Turkse getuigenissen , Adele van der Plas, ontmoeting met Demmink en zijn van schuld en schrik druipende gelaat waarna hij door de chauffeur afgeschermd wordt en zijn pantservoertuig induikt achter een krant ipv de normale reactie op een dergelijke aantijging. (ben trouwens wel benieuwd wat een psycholoog van die reactie van hem vind.

  En natuurlijk spandoeken met prikkelende (vul zelf maar in, zolang het geen smaad/laster is) teksten en de URL erop.


  Groet,

  Emile

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt Emile!
  Ik was al van plan flyers en banners te maken, ik wou eerst nog even de opkomst afwachten. Net zag ik dat er al 5300 mensen waren uitgenodigd op het facebook event, wow! Ik denk wel dat het groot gaat worden :) zodra er meer als 20 op facebook aangeven te komen zet ik hem op nujij.
  Iig super bedankt voor je hulp!
  Ik hoorde net dat ze morgen in Amerika gaan demonstreren, ze willen dat Demminks pensioenfonds word bevroren. Vond ik ook wel een hele goeie voor de 28e, wie is het daarmee eens?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. er zijn leuke halloween maskertjes bij de action. 79 cent ,de lachende spookjes raad ik aan want die zijn wat sympathieker dan de doodshoofden.  BeantwoordenVerwijderen
 8. klöte: ik ging net van het legerkamp af kom ik aan de uitgang rutger van catricum tegen, ik had mijn pers kaart al ingeleverd dus kon moeilijk terug, ik gaf hem nog een tik op de schouder, ha rutger, hij zei alleen: hee hoi, maar ik vond hem depri en terughoudend, ook in dit filmpje van hem is hij anders van toon dan vroeger, zijn brutaliteit is een beetje weg ten opzichte van de huidige gang van zaken, hij is nerveus, maar goed, zal hem toch proberen te bereiken over de plannen van 28 oktober in Den Haag, komt allen!!! en vredig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kun je niet tegelijkertijd een "project X"-feestje organiseren in of ....? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Om ff op die Anonymous maskers terug te komen, mij lijkt het wel een leuke ludieke actie om in plaats daarvan Demmink maskertjes uit te delen :P

  Gewoon lekker goed koop met elastiekjes achter de oren te bevestigen.

  Gewoon enkele tientallen bij de plaatselijke copyshop/Albert-Heyn met copy aparaat (moet je wel een origineel bij je hebben om in te scannen) en uitdelen, ik denk dat dit best een leuk effect geeft, zeker als we zijn werk en huis adres aandoen bij de ronde :P


  Groet Emile (ik probeer nog meer leuke ideeën te bedenken, krijg er steeds meer lol in

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Als er 7000 of meer mensen verwacht worden is het wel grappig om ook vanuit Scheveningen en nog een derde lokatie de wandeltocht naar Riouwstraat te doen.
  Als er 10.000 mensen verwacht worden wordt het leger waarschijnlijk ingezet, dat is al aangegeven vlak na de slag bij Haren, dat was ook de opzet van de inside job Project X, gewoon volgens het concept dat sinds 9/11 wordt toegepast,namelijk de'Hegeliaanse Dialectiek' dat houdt in ;eerst een probleem creeëren en vervolgens met een 'auflösing' komen met als doel om ons totaal rechteloos te maken.In engeland zijn al'schreeuwende camera's'(zie; schreeuwende cameras die gehoorzaamheid eisen van de burgers'lees ook de reactie, vooral de raecties zijn stuitend!! die kant gaan we dus op.Ook heeft Demente pisbroek Opstelten al natte dromen over het stroomstootwapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Als ik een suggestie mag doen, loop dan naar de ambassade van Turkije of naar het gebouw waar het ministerie vn justiie en veiligheid is gehuisvest ipv het huisadres van Demmink, dat kan/mag de Gemeente Den Haag, schat ik zo, niet toestaan. Bovendien denk ik dat het bij veel mensen mogelijk verkeerd overkomt en het is toch de bedoeling dat meer en meer mensen overtuigd moeten raken van de noodzaak van een gerechtelijk onderzoek?
  Lidy

  BeantwoordenVerwijderen
 13. twenga nepbloed 0,5 liter 12,99 . Voor nog mooiere camerabeelden, het politie-geweld moet eens goed aangepakt worden,en dat gaat door middel van camerabeelden van het politiegeweld in combinatie met de'twenga-aanpak' het best. 28 oktober = 'twengaBloody Sunday' !!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmmmm, wanneer het zo'n soort demonstratie wordt zal ik verstek laten gaan. Ik hoop dat de organisatie openlijk afstand doet van dergelijke teksten.

   Verwijderen
  2. hmmmmmmmmmmmmmmmmmm tja verschrikkelijk opruiiende teksten hè

   Verwijderen
 14. wie weet goede spandoekteksten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Met Demmink en Donner zijn we nog niet klaar'

   'Opstelten krijgt geen stroomstootwapens'
   'Stop de dictatuur'

   'Baybasin eruit ,Demmink erin'

   'Dan was Dutroux nog een lievertje'

   'Wij willen bewijs dat Friso in coma ligt'


   'Henk Krolobateur waar ben je nou?'   Verwijderen
  2. Henk Krollaborateur waar ben je nou ?

   Verwijderen
 15. @Lidy, je bedoelt dat veel mensen per ongeluk denken dat we Demmmink aan zijn ballen gaan ophangen?

  Dacht jij dan dat demmink thuis blijft? ik denk dat ie niet thuis is omdat ie ...eh.. bang is dat het volk hem aan zijn ballen gaat ophangen.

  En ja, we gaan naar de Riouwstraat 13. En het gerechtelijk onderzoek naar Demmink is al lang gedaan, wat nog rest is een veroordeling. Teeven heeft al gezegd dat pedosexuelen levenslang TBS krijgen na hun gevangenisstraf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, dat bedoel ik niet. En nee ik denk ook niet dat je een Joris hangs himself thuis aantreft. Ik schat dat de optocht gewoon nooit aan zal komen op nummer 13.
   Lidy

   Verwijderen
 16. Wat een waardeloze oproep Kat. Jij komt toch niet. Bij dat beeld wordt jij nl opgepakt omdat het verboden is voor loslopende honden. Dat nog steeds niemand door heeftvdat je eignlijk Miga Hond heet is wel raar. Je bent eigenlijk niets meer als een laffe, valse hond.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop dat het een rustig protest word, anders schiet het zijn doel voorbij. Wat doen we met zulke anoniempjes, die ProPedo zijn? Graag ontvang ik een bericht van Henk Bres, dat hij meeloopt, want hij heeft ook zijn nek uitgestoken ter bestrijding van Pedoclub Martijn. Wie draait de organisatie? Ik hoop dat Kat ooit nog een standbeeld krijgt. Meeste journalisten zijn net zo laf als deze anoniem. Tot zondag, Quirine

   Verwijderen
  2. JDTV werkt door omstandigheden al een tijdje niet meer samen met Micha Kat.
   Hij post nog wel op klokkenluideronline.nl

   Verwijderen
 17. Heeft iemand al enig idee bij het aantal mensen wat aanwezig zal zijn? Hoe is de status op facebook?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hans Schepemaker uit Katwijk Zonnebloemstraat 23320 oktober 2012 om 11:09

  aha we hebben een staats-trol op de site, dat is Peter R de Vries waarschijnlijk. Pas op gozer, Karma is een bitch.
  Of je het leuk vind of niet, jullie gaan down!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. die mensen die pro-kindermisbruik zijn reageren altijd anoniem vreemd hè?, en dan durven ze Micha een laffe hond noemen! Het zijn steeds dezelfde hahaha , ik kwam pas een pro-kindermisbruiker in de real world tegen. Hij krijgt waarschijnlijk kronen denk ik.gewoon met mijn blote handen gedaan, ook ik kwam er niet ongeschonden vanaf , ik heb een vinger gebroken.  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. een emmer Guinness zonder problemen20 oktober 2012 om 11:36

   hahahaha tja, lachen zonder tanden is ook geen gezicht.
   Maar we moeten gewoon niet reageren op kindermisbruikers die hun gal hier spuwen.Hun uren zijn geteld.

   Verwijderen
 20. negeren die anoniempjes kan best opstelten zijn ofzo,anoniempjes zullen echt niet op een demonstratie afkomen want dan zijn ze niet meer anomiem.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. oh, sorrie: geld niet voor ALLE anoniempjes zien ik er zijn ook eerlijke anoniempjes zien ik nou, sorrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. komt micha eigenlijk wel naar den haag volgende week?????

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Paul van Amsterdam21 oktober 2012 om 10:46

  kan iemand mij vertellen hoe het zit met de supergetuige, ik kom daar niet uit , behalve dat het met de criminelen Korlaar te maken heeft. Is er nog steeds een supergetuige of is dat inmiddels achterhaald?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik zou graag wat meer willen weten over de organisatie hiervan. Wil graag meelopen! Is het protest aangemeld? Loopt Micha mee? Hoeveel mensen verwachten we? Wie zijn er allemaal gewezen op deze demonstratie (bv Henk Bres of andere bekende namen)? Ook zie ik niet echt het nut ervan in om naar de Riouwstraat te lopen...Demmink is er niet en de straat zal zeker afgezet worden. Misschien een rondje Binnenhof, Paleis Noordeinde, Ministerie...noem maar even wat.. Begrijp me niet verkeerd, ik sta helemaal achter jullie en zal er zeker zijn! Maar misschien moeten we toch proberen in deze laatste week nog meer aandacht hiervoor te vragen! Groet, Yes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wie organiseert dat Kollum komt ? Kollum alleen al is 3000 mensen endan nog occupy Den Haag en anynomous nog een 2000?en dan nog een stuk of8000 bezorgde burgers , ik schat dat er 13.000 mensen komen oid.
   En Henk Bres zal niet komen , dat is gewoon een praatjesmaker.Ook Henk Krollaborateur komt niet, ondanks zijn beloftes om Demmink aan te gaan pakken.Het wordt ongeveer 10 graden dus ze gaan een waterkanon gebruiken dus regenpak meenemen.En natuurlijk ehbo doosje voor de gewonden. De politie is erg geweldadig zoals we weten sinds nederland een dictatuur is onder Pisbroek Opstelten en zijn Vrienden Van Demmink. Dit protest zal grote consequenties hebben voor de formatie.Nieuwe verkiezngen over 7 maanden.We gaan een nieuw tijdperk in en waarschijnlijk is zondag een omslagpunt.Ik ga het politei-optreden filmen want daar moet ook een einde aan komen, het is niet alleen Demmink het is ook de onderdrukking waar een einde aan moet komen !!!! In engeland zijn al 'schreeuwende cameras'enPisbroek Opstelten wil graag het leger inzetten en stroomstootwapens.

   Verwijderen
 25. ook voor mij allemaal verassingen maar dat maakt het des te spannender, tot dan anoniempje.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. http://www.jeugdzorgblog.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 27. hou er rekening mee dat er een hoop 'stillen' losgelaten worden die zullen proberen er een geweldadige happening van te maken. misschien goed om die demonstranten 'extra aandacht' te geven.

  BeantwoordenVerwijderen