dinsdag 9 oktober 2012

Klolonline TV op het BinnenhofOh jee zijn we definitief gedumpt door Micha?
Bekijk hieronder onze eerdere ontmoetingen met Rutger zelf!
1 opmerking:

 1. @ blabla...
  Geen reden jullie niet te vragen voor een reportage, want jullie stijl van filmen is professioneel, jullie hebben gevoel voor humor. Jullie komen op mij altijd beleefd over in jullie reportages. Ondanks aandringen, wat nu eenmaal nodig is voor dit soort reportages.

  Maar misschien eens tijd te overwegen andere inleidingsplaten te gebruiken, want dit masker komt tamelijk onbetrouwbaar over op publiek. Op mij tenminste wel. Onlangs hadden lui met dit masker als logo de website van de rechtbank van Moskou gehackt, daarbij stelden ze zich voor als een Amerikaans initiatief. Door dit symbool te gebruiken, afficheer je jezelf met een heleboel zaken, die jullie reportages aan betrouwbaarheid doen inboeten.

  Als jullie geen graficus in huis hebben, waar het op lijkt, ik wil wel eens kijken of ik iets beters kan verzinnen. Mocht je daar interesse in hebben, mijn imeel adres zou je moeten kunnen vinden in dit commentaar.

  Ja, de schakel naar mijn blog werkt mogelijk niet. Mijn blog is naar het lijkt gecensureerd door de overheid. Aldus liet iemand mij weten met een meel. Ik kan dat zelf niet zien, bij mij lijkt het alsof alles werkt, ook als ik uitlog.

  BeantwoordenVerwijderen