maandag 8 oktober 2012

Kamer wil toch uitleg van Opstelten over zaak-DemminkVandaag is in AD te lezen dat de kamer uitleg wil van Opstelten, hij moet in een brief opheldering geven over zijn hoogste ambtenaar, Joris Demmink. Kamerleden van VVD, PvdA, SP, CDA en 50Plus vragen de minister om uitleg naar aanleiding van getuigenissen in het AD.
Dit met betrekking tot de contacten die hij heeft gehad met een pooier van minderjarige jongens.
Meerdere ooggetuigen verklaarden in het AD van afgelopen zaterdag dat Joris Demmink (64) begin jaren '80 ontmoetingen had met jongenspooier Dick Willard. Demmink ontkent dit.

Het initiatief komt van VVD-Kamerlid Ard van der Steur, PVV-Europarlementariër Lucas Hartong gaat een flinke stap verder. Hij eist een onafhankelijk en diepgaand onderzoek en heeft een commissie van het Europees Parlement gevraagd de zaak-Demmink op de agenda te zetten.

Dit is uiteraard erg goed nieuws! Het is jammer dat ze niet eerder hebben ingegrepen maar beter laat dan nooit.

Bekijk hieronder schokkend beeldmateriaal, hier kun je zien hoe politici altijd reageerden als ze de naam Demmink hoorde vallen. Ze moeten de politici inneens heel snel ergens heen of houden hun mond. Nu kan je je afvragen of ze zich niet schamen voor deze reacties, maar daar kunnen wij bij JDTV niet mee zitten. Ze kunnen dankzij dit beeldmateriaal in ieder geval niet meer weg komen met de uitspraak, 'Wir haben es nicht gewusst'.

JDTV heeft hem speciaal voor onze Amerikaanse vrienden ondertiteld, helaas word deze totaal weg gecensureerd en kan ik hem niet eens op het blog zetten. Hier is de link:
http://www.youtube.com/watch?v=9oLbZ8MqVyw&feature=youtu.be
De titel is 'This is how Dutch politicians react when ask them about Joris Demmink'.

Hier is de Nederlandse versie:

2 opmerkingen:

  1. dit is "Old Boys Netwerk" Nederlandse overheid. de Staat binnen de Staat.

    door IFUD of Human Rights
    (voorbeelden van deze netwerken): maffia, Opus Dei...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wladimiroff zond in 2006 IFUD of Human Rights een brief,dat hij geen procedures tegen de Nederlandse Staat doet.Maar bij Demmink doet Hij wel procederen vóór de (zeg maar ministerie justitie) Nederlandse Staat.Dat is toch maar weer een stukje bewijs van het bestaan van Old Boys Network.(rechters,advocaten,deurwaarders,gemeenten en industriëlen) zweren samen.Op die manier kan de Nederlandse burger nimmer een eerlijke toegang krijgen tot het recht.Als er al sprake zou zijn van rechtsspraak is dit eenzijdige rechtsspraak.

    BeantwoordenVerwijderen