woensdag 10 oktober 2012

Het volk spreekt, Demmink moet geschorst worden!
Uit een poll van plusonline blijkt dat een meerderheid wil dat Demmink geschorst moet worden. Niet dat dat nu nog veel zin heeft, hij gaat immers per 1 november 2012 met pensioen.

Ach ja, misschien zou hij er juist wel blij mee zijn, dan hoeft hij zijn collega's even niet meer onder ogen te komen. Nu is het misschien voor Jorisje een grotere straf om elke dag over straat te moeten lopen. Ik verwacht namelijk wel wat vuile blikken van moeders, die vlug hun kind dicht bij zich trekken als ze de topman passeren.

Inmiddels is Demmink uitgegroeid tot een ware BN-er in de slechte zin van het woord. Hij zal het hier de komende jaren vast wel moeilijk mee krijgen, even rustig boodschapjes doen behoort tot het verleden. Op deze manier zal hij mogelijk geïsoleerd raken. Natuurlijk zullen altijd wat naieve figuren, gekleed in pinguïn pakken, hem blijven steunen. Maar de vuile blikken zullen daar niet minder op worden, inmiddels wordt hij overal herkend.
Uiteraard kunnen we niet met hem meeleven, het is waarschijnlijk het minste wat dit vieze mannetje verdiend. Als Demmink schuldig zal worden verklaard en een gevangenisstraf moet uitzitten, zal het niet beter voor hem worden. Soms laat een cipier nou eenmaal 'per ongeluk' een deurtje naar de andere vleugel open staan. Ooit heb ik een verhaal gehoord van een jongen die vast zat in een gevangenis in Nederland. Toen hij even op het balkon aan het luchten was zag hij plots een man, die door twee personen ondersteboven over de rand van het balkon werd vastgehouden. De man schreeuwde nog 'NIET DOEN, NIET DOEN!' maar dat mocht niet baten. De man werd losgelaten en viel dood op de grond. De man bleek een pedofiel te zijn, doodsoorzaak: waarschijnlijk zelfmoord.

Het is nog maar de vraag of Demmink ooit vervolgd zal worden, hij is in het bezit van een enorm machtig netwerk aan mensen die hem blijven steunen.
Het is ongelofelijk wat een macht je in Nederland wel niet hebt in zo'n toppositie, je staat gewoon boven de wet. Niemand kan je wat maken! Donner heeft zelfs de media bedreigd, ze mochten niks meer schrijven over Demmink, zo is Nederland er inmiddels aan toe. Wat nou persvrijheid? Dit is niet zo belangrijk voor figuren als Donner, die liever bepaalde zaken in de doofpot gooit.
Waarom geniet Demmink deze enorme steun? Ik kan me niet voorstellen dat personen die het voor deze man opnemen, allemaal koud blijven bij kindermisbruik. Zullen deze personen zich ook niet kapot schamen als Demmink uiteindelijk toch wel schuldig wordt verklaard? JDTV heeft vele reacties vereeuwigd. Met 'Ich habe es nicht gewusst' zullen ze nooit meer wegkomen.

Nu krijgt Demmink een afscheidsfeestje. Zullen deze mannen daar straks gezellig een wijntje met hem drinken? Zullen ze, onder het genot van peperdure hapjes betaald van ons belastinggeld, met Demmink het glas champagne heffen omdat hij nu lekker met pensioen kan gaan?
Het zal waarschijnlijk een feestje worden met een wat rare sfeer, echt heel veel drukte verwacht ik niet. Niet na alles wat in de kranten heeft gestaan. Wie durft daar nog zijn gezicht te tonen?
Het zou natuurlijk ook kunnen dat het feestje juist een enorm succes wordt, ala formaat Haren.
Dan kan het gehele volk vieren dat deze viezerik niet langer invloed kan uitoefenen op ons rechtssysteem. In zo'n geval krijgt Demmink er een gratis cameraploeg bij, namelijk JDTV! :)

4 opmerkingen:

 1. Naar mijn smaak, wordt dit teveel naar de persoon gespeeld. Piet Hein Donner heeft hem aangesteld na een integriteitsonderzoek, Hirsch Ballin heeft gelogen door de ontkenningen, dus de mening van het volk zou moeten gevraagd over de heren Hirsch Ballin en Donner.

  Een auto met chauffeur in Praag?
  Filmpje deze week gemaakt over de Pinokkio bar misschien kan JDTV het ergens tussen monteren:
  http://www.youtube.com/watch?v=cFycn6zOlQ8

  Belgen hebben nog steeds meer en betere producties over dit onderwerp dan Nederland:
  http://vimeo.com/31807805
  Rode Duivels verslaan Feyenoord, Ajax en PSV

  Die opmerking 'Wir haben es nicht gewusst' werd gemaakt door ex-Kardinaal Simonis over de pedocriminaliteitsschandalen in de RK Kerk. Daar is ook een filmpje van...
  http://www.youtube.com/watch?v=VhNjljCX9Vc

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is ook nog wel een interessant artikel in deze materie.

  Nederlandse rechtsstaat corrupt en chantabel?

  Inmiddels lijkt de Demmink affaire in een stroomversnelling te zijn gekomen. Dit is een buitengewoon belangrijke zaak want als deze man daadwerkelijk schuldig is aan kindermisbruik dan is de hoogste man van Justitie niet alleen zelf crimineel bezig geweest met verschrikkelijke daden. Ook heeft Nederland dan een volledig chantabel persoon op deze toppositie gehad de afgelopen 10 jaar. Niets minder dan de geloofwaardigeheid van de gehele Nederlandse rechtsstaat staat hierbij op het spel.

  Het hele artikel is te vinden op:
  http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/nederlandse-rechtsstaat-corrupt-en-chantabel/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Bosgeus Och Fam. Donner heeft al veel meer gedaan waar toch niemand achterkomt of hard kan maken. Leest u dit maar eens: https://sites.google.com/site/ncfaktueel/politiek-vluchteling-ad-van-rooij

  BeantwoordenVerwijderen