zondag 28 oktober 2012

De Demmink demonstratie was een succes!

Vandaag verzamelden 130 mensen zich op het Plein in Den Haag, om hun stem te laten horen.
De boodschap was duidelijk, wij eisen een nieuw, grondig en onafhankelijk onderzoek naar Joris D!

Het protest is met vele camera's gefilmd, binnenkort volgt er ook een reportage van JDTV.
Deze zullen we zo spoedig mogelijk op het blog plaatsen.

Er was wel een incident, een jonge meid werd door de politie gearresteerd omdat ze aan de camera van Pownews zou hebben gezeten. Getuigen zeggen dat de meid driemaal heeft gezegd dat ze niet gefilmd wilde worden, maar Pownews gaf hier geen gehoor aan en ging door met filmen.
Toen raakte haar geduld op. De Pownews reporter liep gelijk, als een jankend kind, naar de politie om hier melding van te maken. De meid is even later gearresteerd.

Zie hier de beelden van dit incident.Ze heeft een aantal uur vast gezeten maar inmiddels is ze weer op vrije voeten.

Pownews deed erg hun best om 'lastige' vragen te stellen, maar de demonstranten maakten het ze niet al te makkelijk! Zie hier het resultaat. De reporter liep uiteindelijk weg, waarschijnlijk omdat Pownews niks aan het materiaal had omdat deze man een degelijke kennis van zaken had.Nadat wat gastsprekers met krachtige woorden hun mening hadden laten horen vervolgde de tocht naar Demminks adres! Zijn woonadres was volledig afgezet met dranghekken en er was veel politie aanwezig. Gelukkig is alles vreedzaam verlopen. Hierna vervolgde de tocht terug naar het Plein.


We willen iedereen bedanken die zich heeft ingezet om deze actie tot een succes te maken! Met name Occupy Den Haag en Anonymous! Voor alle aanwezigen: super dat jullie er waren!

In de nabije toekomst wil JDTV meer protesten opzetten. Mogelijk weer een onderzoek Joris D protest en misschien ook nog een Free Baybasin protest. Laat in de poll rechts even weten of je hier behoefte aan hebt, dan zullen wij ons graag hier voor gaan inzetten!

33 opmerkingen:

 1. Getuigen zeggen dat de meid driemaal heeft gezegd dat ze niet gefilmd wilde worden, maar Pownews gaf hier geen gehoor aan en ging door met filmen.

  En gelijk hebben ze! Artikel 7 van de grondwet zegt dat NIEMAND vooraf toestemming hoeft te vragen om informatie te vergaren vanaf de openbare weg, dus ook PowNed niet.
  Gewoon netjes te woord staan. Zeker niet bijdehand gaan doen.
  Maak je dus niet druk dat je gefilmd word, iedereen heeft dat recht en als je dat niet begrijpt weet ik niet wat je bij zo'n demonstratie doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En dan nog, met 150 man met camera's en mobieltjes voor het huis van Demmink staan en zelf niet gefilmd willen worden. Wat de mensen eens moeten leren begrijpen dat je de boel moet omdraaien. De media is in dit soort gevallen je grootste vriend ook al zijn ze tegen je. Meestal laten ze je wel aan het woord. Zorg dat je met wat snuggers komt en niet met het gemek dat je niet gefilmd wil worden, dat komt zo dom over.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het recht om te filmen moeten demonstranten verdedigen. Zo kunnen de feiten altijd door publieke media vastgelegd worden. Het beste is hun vragen negeren en zelf betogen of stug doorlopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nederland Slaapland29 oktober 2012 om 09:21

  weet je wat ook dom overkomt? lopen schreeuwen over Demmink en niet komen opdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Henk Bres is ook een lafaard29 oktober 2012 om 09:28

  en POWnieuws was supeirritant, kijk maar op het filmpje.Ik vind het prima dat Pownews onverrichterzake terug naar huis kon.
  En over het feit dat je niet gefilmpt wil worden moet je maar eens beter in verdiepen en ook over nadenken/ Je bepaald zelf of je in beeld komt het is geen verplichting.

  Sommge mensen zoals Badpollschreeuwerd schijnen zelf niet meer in staat om helder na te denken.
  O,ja Henk Bres die oerdomme hagenaar met zijn grote bek over kindertjes misbruiken was nergens te bekennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat PowNed super irritant is staat als een paal boven water. Ik kots op die Castricum. Maar! Als die ratjes de camera op jouw richten ben jij degene die er slecht vanaf komt. Stel je je dan ook nog recalcitrant op dan heeft PowNews z'n item en jij zet jezelf voor lul.
  Laat het gewoon niet zover komen.

  Nederland Slaapland29 oktober 2012 09:21
  Weet je wat ook dom overkomt?
  Met een lepel op een pan slaan en denken dat het helpt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. we hebben niet op pannen geslagen, we hebben geroepen: Joris D weg ermee endergelijke.Velen zijn gewoon te laf om te protesteren, enkel lopen schreeuwen vanachter hun pc-tje , lekker veilig.Jou soort heeft broekpoep als ze een NWO-nazi zien, als het aan jou ligt hebben we over een jaartje allemaal een verplichte vaccinatie en een chip.Ik hoop dat ze jou snel willen verwijderen hier op JDTV want je voegt niets toe.

   Verwijderen
 7. NederlandSlaapland29 oktober 2012 om 13:14

  @badpooldingest,
  je zegt hetzelf: 'Als ze de camera op jou richten ben jij diegene die er slecht vanaf komt' precies, en omdat ze domme vragen stellen en domme opmerkingen maken en je voor schut zetten met de montage,moet je dus nooit reageren op de telegraaf.Dat zijn de pedovriendjes. je hoort toch wat die muts zegt?Ze praat dezelfde shit als de hele MSM. Rutger wilde niet komen want die is allang uitgelult, dus ze sturen even een onbekende muts die echt van niets weet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha, neem me maar mee naar buiten en sla me in elkaar!

  @idiotenzeef: Wat precies voeg jij toe? En, mijn soort?
  En dan ook nog willen censureren. Fout!
  Laat ik er maar niet verder op in gaan...

  @NederlandSlaapland: Het gaat er niet om wat ze doen of zeggen. Daar moet je juist tegen bestand zijn.
  Op het moment dat ze die camera op je richten ben jij in beeld, niet hun. En ze staan daarbij volkomen in hun recht. Als je daar niet tegen kunt, ga dan niet protesteren. Geef ze gewoon normaal antwoord. Geef ze gewoonweg NIET wat ze willen, niet opstandig worden. Dat is de hele reden waarom ze daar komen filmen. Wil jij de mensen bereiken met je boodschap zul je dat op een normale wijze naar voren moeten brengen. Er valt dan ook weinig te editten voor ze. En je komt een stuk geloofwaardiger over...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De tijd dat een journalist geïnteresseerd was naar het serieuze verhaal achter een demonstratie/provocatie ligt ver achter ons. Ooit was het nieuwsberichtengilde wel in voor een verzetje en reageerde dan enthousiast op een !niet anoniem! telefoontje met de aanwezigheid van een fotograaf en een journalist. Die laatste ging dan informeren bij woordvoerders/organiseerders over het hoe en waarom. Ooit werd een demonstatie/provocatie in principe nooit vantevoren aangekondigt tot op het laatste moment met dit bewuste telefoontje naar het ANP. Dit kan lijken op een vorm van activistische journalistiek en dit werd dan uiteraard door de rechtse pers als zodanig geframed, waarnaar de linkse pers, die overigens met die framing geheel om zeep is geholpen, de oren heeft laten hangen. Typisch dat nu die rechtse pers is doorgegaan met framen en als enige aanwezige, althans voorzover ik het tot nu toe heb begrepen, haar kansen grijpt en met elk item/issue het publiek, het publiek niet serieus nemend, gaat entertaineren. Als dit niet zo direct lukt loopt het verongelijkt naar de politie. Als je zulke provocatieve/activistische, !ja ja die dus wel ha ha!, journalisten wilt provoceren doet het dan goed. Neem ze niet serieus en leg die debielen in hun eigen onnavolgbare taal uit dat er op hun aanwezigheid geen prijs wordt gesteld. Deze demonstratie had/heeft een te serieus onderwerp voor hun. Leg ze uit dat de ervaring leert dat zij er niet serieus genoeg mee om gaan en weiger ook maar één vraag te beantwoorden zoals bijvoorbeeld Minister Ella Vogelaar eens deed. Sla in elk geval niet de plofkap van de mic. Maar sla desnoods de journalist op z'n/d'r bek als die je ongevraagt blijft lastigvallen. Tis maar goed dat ik er niet bij was. Nou ja goed? Ik had wel een hijs voor d'r kop als enig juist antwoord geweten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. "Maar sla desnoods de journalist op z'n/d'r bek als die je ongevraagd blijft lastigvallen. ."

  Ja, dat komt op tv goed over. Mensen zullen dan echt wel jouw kant kiezen....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Sinds afgelopen Zaterdag is Laura Visser uit Santpoort vermist!
  Mocht iemand iets gezien hebben of iets weten, neem contact op!

  http://lauravisser.info/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. anti-praatjesmakers30 oktober 2012 om 08:36

   je bent wel goed bezig koudzwembad.
   Zo dragen we allemaal ons steentje bij.
   Degene die mobiel zijn kunnen mee doen aan protestacties (ik ga steeds met de fiets vanuit Noordwijk naar Den Haag het is maar 44 kilometer heen en terug)
   En als je bang voor de politie bent of in een rolstoeltje zit oid kun je het op jouw manier doen. Actievoeren vanuit je luie stoel noem ik dat.

   Ik heb ook weer leuke en lieve mensen leren kennen.Allemaal mensen die echt opkomen voor gerechtigheid en die begrijpen dat vrijheid een groot goed is.
   Als we allemaal zo denken als Koudzwembad dan zou er dus geen enkel protest van de grond komen.

   Oproepen dat er weer twee meisjes vermist zijn helpt Joris en zijn hele pedo-bende niet achter de tralies te krijgen.
   Verwijderen
 12. Excuus. Niet alleen Laura Visser maar maar ook Laura Gravemaker wordt vermist.

  https://twitter.com/politieKEN/status/262884774736179200/photo/1

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Bad Pool Header29 oktober 2012 13:57
  "Het gaat er niet om wat ze doen of zeggen. Daar moet je juist tegen bestand zijn.
  Op het moment dat ze die camera op je richten ben jij in beeld, niet hun. En ze staan daarbij volkomen in hun recht. Als je daar niet tegen kunt, ga dan niet protesteren. Geef ze gewoon normaal antwoord. Geef ze gewoonweg NIET wat ze willen, niet opstandig worden. Dat is de hele reden waarom ze daar komen filmen. Wil jij de mensen bereiken met je boodschap zul je dat op een normale wijze naar voren moeten brengen. Er valt dan ook weinig te editten voor ze. En je komt een stuk geloofwaardiger over..."
  Volgens mij ben jij zo'n gewone boerse gezagsgetrouwe klootzak die een kunsje kan. Tis best wel een leuk kunsje maar doe het eens als het niet zo'n gezagsgetrouw resultaat oplevert als je hier neerzet. "niet opstandig worden" Hoe kommie erop op een demonstratie tegen het gezag, het gezag van een ronkende doofpot, lul. Doe je kunsje tegen dit soort gezag en ik neem mijn woorden terug.
  "Ja, dat komt op tv goed over. Mensen zullen dan echt wel jouw kant kiezen...."
  Niemand hoeft mijn kant te kiezen, niet op TV en nergens nie. Het gaat erom of de boodschap over komt. Desnoods alleen bij deze journalist. Jouw soort achterbakse gezagsgetrouwen heb ik allang geleden opgegeven als in staat zijnde iets, wat dan ook, serieus in overweging te nemen. Jouw soort kan alleen overweg met een bevel, hoe absurd dat bevel ook is. Wiens gezag het ook is, gezag is gezag, of het nou een trut met een mic is of een SG met een doofpot van hier tot gunter, of een fascist met een knuppel, het is je allemaal om het even. Het liefst ben je daar waar het gezag zich laat gelden. Ja dat komt goed over...
  Geef je me de volgende keer een lift dan zal ik er ook zijn, zal ik je een kunsje van gezag laten zien dat je dan gezagsgetrouw kan navolgen.
  Maar ga eerst maar eens in op wat er nog meer aan nuttigs in mijn bijdrage staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Sjuul van Dissel:

  Ik zal er even op in gaan dan.
  Je bent een emotionele onbenul en bij lange na geen journalist!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. “Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel!”
  October 29th, 2012 | Author: Yvonne

  Toen ik gisteravond keek op een link die ik kreeg zag ik ineens een heel oude bekende, in zoverre bekende, dat kun je tussen aanhalingstekens zetten, dat als eerste ;-) Ik dook gelijk terug in de tijd, toen ik actief was voor SKS een demo organiseren in Papendrecht tegen Kees de burgemees (Burgemeester beschermde een pedo) kwam daar ineens ene pink panter op de proppen, hij wist veel over pedofilie en had zoveel bewijzen dat Joris D. schuldig was. Wat mij opviel was dat hij goed kon kletsen, dus ik dacht ach laat ik hem maar eens hier thuis uitnodigen met de papieren over Joris D. Hij kwam met een camper aan en een stapel papieren, wat achteraf bleek gewoon uitgeprint van klokkenluideronline, maar goed.

  Hij had een soort van gebak bij zich en vanaf het moment dat ik hem zag liepen rillingen over mijn rug. Mijn man, mijn steun en toeverlaat moest hem vanaf het allereesrste begin al niet en waarschuwde me voor hem. Ik zo stront eigenwijs als ik soms zijn kan wuifde de bezwaren weg met de woorden: zal wel meevallen hoor hij is ook tegen pedo’s!

  Natuurlijk had ik het weer eens mis, toen die tijd vertrouwde ik bijna iedereen en verdomme de bewijzen van oa SBS6, want daar was pinkpanter aka Tani G. op te zien logen er niet om. Hij was gewoon veroordeeld omdat hij kinderporno op zijn pc had staan. Hoe stom kon ik toch zijn….nu kreeg ik dus gister de link van André en terwijl ik zat te kijken en luisteren viel mijn bek open van verbazing. Ja hoor daar was pinkpanter (hij noemt zich nu pinky geloof ik) weer met zijn onvervalste stem, zijn smerige kop. Hilarisch een pedo die meeloopt in een demo tegen pedo’s!

  Maar zoals elke pedo doet, zich schoonpraten de schuld altijd aan anderen geven zo doet mijn grote vriend nu ook, het is allemaal de schuld van de rechter enz enz. Hij vergeet 1 ding SBS6 heeft alles tot op de bodem uitgezocht en die zeggen dit niet voor niets! Nee Tani je donderstraalt weer door de mand, en kerel doe wat je het beste kunt nl VERDWIJN want ik ga iedereen met bewijzen inlichten dat jij een KINDERPORNO KIJKER bent.

  p.s. met bewijzen die ik uiteraard in mijn bezit heb LOSER!

  http://www.yvonnevanhertum.net/2012/10/al-is-de-leugen-nog-zo-snel-de-waarheid-achterhaalt-hem-wel/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Arminimus gaat een eigen klokkenluidersite beginnen , te beginnen met... bewijzen die hij in bezit heeft over een pedofiel genaamd pink panter aka Tani G.
   Joh, dat klinkt spannend. In samenwerking met sbs6 lol.
   Nou we horen wel hoe het afgelopen is op sbs6 dan.
   sbs6 daar zit Peter rrrrrrrrrrr de Vies toch ook? Misschien kun je hem even op de zaak zetten. lol
   Peter rrrrrrrrrrr de Vies = gegarandeerd amusement.   Verwijderen
  2. Tja idiootzelf, je moet toch wel een verschrikkelijke idioot zijn als blijkt dat iemand uit je eigen kringetje een pedo is en je hem dan de hand boven het hoofd gaat houden. Je eigen doofpotje gaat creëren. Vooral als het een veroordeelde pedo is en de FEITEN gewoon voor het oprapen zijn.

   Verwijderen
 16. Het 'Pownews incident' vanuit een andere hoek gefilmd.
  http://www.youtube.com/watch?v=HDncYeyyQpw&feature=plcp

  Ik ben het er ook mee eens dat als je niet gefilmd wilt worden je maar beter uit de buurt van een camera kunt blijven en er niet met je neus bovenop gaat staan. Je kunt een masker op doen of gewoon thuisblijven. Ik ben niet van mening dat Pownews zich heeft 'misdragen' of iets in die trant.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ha fijn, mooi om te lezen dat de demo 'een succes' was! Ook wel handig van Eric om vooraf geen uitspraken te doen over het te verwachten aantal deelnemers. De andere betrokkenen en achterban deden dat wel: duizenden zouden er op de been komen; "alleen Kollum al zijn er 3000!" werd er gejubeld.
  Uiteindelijk, door heel erg creatief te tellen, komt Eric tot 130. In werkelijkheid werd de 100 niet gehaald natuurlijk.
  En dan kómt er media opdraven, en worden ze weggetreiterd door een zuur tutjehola die zichzelf veeeel belangrijker vindt dan publiciteit voor de demo. Een andere demonstrante begrijpt niet dat ze zich op de openbare weg bevindt en probeert dan maar de camera te vernielen. En als klapstuk blijkt de meest in het ooglopende persoon van de demo zelf tot 2x toe veroordeeld voor bezit van kinderporno.

  Ik vraag me af hoe de demo had moeten verlopen om als 'mislukt' gekwalificeerd te worden..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de Pro-kindermisbruikers en staats trollen hebben het weer druk.'Wie het laatst lacht' zal ik maar zeggen.Want down gaat dat hele pedonetwerk zeer zeker.

   Verwijderen
  2. Die 130 hebben wij niet verzonnen, dat is hoeveel de politie er geteld heeft! Aangezien je blijkbaar toch niet veel te doen hebt kun je het misschien na gaan tellen !

   Verwijderen
  3. uhm, het tellen heb ik natuurlijk zondag al gedaan, vanaf mijn balkon: 80-90 mensen waren het. Maar goed, fijn als je van 130 uit wil gaan, hoor. Het punt is: dat is nu niet bepaald een succes als je uitgaat van het momentum van publiciteit rondom JD.

   @idiotenzeef: toch wel weer illustrerend dat je je me weg probeert te zetten als 'pro-kindermisbruikers', als ik in het comment ervoor bezwaar maak tegen het feit dat er juist een veroordeelde kindermisbruiker de boventoon voert tijdens die demo.
   Het is precies dit soort idioterie waarom er zo weinig mensen geassocieerd willen worden met een demo als deze, terwijl er wel tienduizenden, misschien wel honderdduizenden, toch echt liever een onderzoek zien naar JD.

   Maar goed, daar sta je dus met <100 man, waarvan de meest opvallende een veroordeelde pedo is, en je noemt je demo een 'succes'. Dan heb je wel verdomd weinig ambitie. Maar gefeliciteerd, hoor!

   Het kinderachtige gedrag naar POWned toe heeft er toch maar weer mooi voor gezorgd dat het clubje weer weg valt te zetten als een groepje idioten. Of was dat ook de bedoeling? Nogmaals van harte! Het is gelukt!

   Verwijderen
  4. dat had ik niet begrepen,nou dan ben ik wel benieuwd wie het is.ik heb wel 'stillen'ontdekt.Ik ga de preciese fragmenten in de filmpjes naar klol sturen.

   maar wie is het dan,is het een met een masker?
   of kun je m aanwijzen op een van de filmpjes?
   Ik gok dat ie een masker op had.

   Verwijderen
  5. weet JDTV het al om wie het gaat?

   Verwijderen
  6. Kimberly ik vind dat je moet zeggen wie het is,een beetje openheid graag.

   Verwijderen
  7. het verbaast me dat je het nog niet wist, maar zie de artikelen op deze site van vandaag.

   Verwijderen
 18. Van de media had ik dit keer geen hinder en zij mogen alles filmen. Geweld is taboe, we demonstreren juist er tegen. Ook al vind je media vreselijk. Het ging die dag om Demmink en diens slachtoffers dus ook Micha Kat! Er was voldoende politie aanwezig om in te grijpen als iemand je lastig viel. Ik ben erg teleurgesteld dat Bres er niet bij was, maar ik heb veel kennis kunnen uitwisselen en de rode draad was wel dat onrecht in dit land aan de orde van de dag is en ons rechtssysteem niet deugt. Gister besprak ik dit protest in centrum Den Haag en vertelde iemand dat de moord op een klein Marokkaans meisje een paar jaar geleden, die in stukken gesneden in een zak gevonden werd bij einde lijn 11 Scheveningen nooit opgelost is, terwijl we nu ver zijn met DNA-ontwikkelingen. Wie polst SBS6?

  BeantwoordenVerwijderen
 19. soms vraag je jezelf af of iemand ziekelijke antagonist is of een pedofiel.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Achteraf bedenk ik wat een afgrijselijke lui het eigenlijk zijn in journalistiek opzicht, dat JDTV. Ik heb een duidelijke afwijkende en goed beargumenteerde mening over de zaak. Die wenst JDTV echter niet in de demonstratie tot uiting te brengen, te filmen en in beeld te brengen.
  In plaats daarvan een bijeen geraapt atel complotdenkers waar je bijna hoorndol van wordt. Logisch dat dit geen massaal publiek naar een demonstratie trekt. Hoe lovenswaardig ik het initiatief voor de demo overigens ook vind.

  BeantwoordenVerwijderen