donderdag 4 oktober 2012

Confrontatie met Opstelten over Demmink kwestie

De mainstream media beginnen te berichten over Ivo Opstelten, hij zou de topambtenaar blijven steunen. De Telegraaf en Pownews brachten dit vandaag naar buiten.
Voor de vaste JDTV kijkers is dit oud nieuws, maar voor de opheldering zullen we de confrontatie nog een keer uit de oude doos halen. Deze is hieronder te bekijken.2 opmerkingen:

  1. Na de berichtgeving in de Telegraaf en PowNed vandaag is dit misschien een uitgelezen kans om vi de reguliere en social media een actie op touw te zetten, waarbij er zoveel tumult ontstaat dat men er niet langer omheen kan. Desnoods een protestmars in Den Haag. Er MOET een gedegen onderzoek komen. We slaan een flater in de hele wereld!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Al 12 jaar is dit aan de gang, 12 jaar!! Ik vind dat de onderste steen boven moet komen. Er is heel veel materiaal, heel veel dat wel degelijk als bewijs zou kunnen gelden maar verdonkeremaand wordt of ontkend. Zoveel mensen die getuigenissen afleggen. Dat afdoen als een complot is te eenvoudig. Hier is veel meer aan de hand. Als het waar is, is dit het grootste schandaal dat je kan bedenken voor ons land en voor de VVD. Laat het rumoer luid worden want kindermisbruik is een van de ergste zaken en mag niet bestaan. Als dit werkelijk in de hoogste (politieke) kringen plaatsvind moet dit boven komen.Hoe erg dit ook is. Laat het niet weer gebeuren dat het onder het kleed geschoven wordt! Demmink is erkend homo en doet het met jonge jongens, dat zijn zijn eigen woorden, dat hij dan niet vraagt hoe oud ze zijn, ook zijn eigen woorden, is natuurlijk een wangedrocht van een excuus. Dat er nu een hoorzitting is in de VS en men er daar werk van wil maken is helemaal iets wat je niet kan en mag negeren als media! En dat gebeurd hier al jaren! Alleen dat al is verdacht en schandalig. Hier is beslist veel meer aan de hand!

    BeantwoordenVerwijderen