dinsdag 9 oktober 2012

Arresteer Joris Demmink

Op steeds meer plekken in het land duikt deze afbeelding op 
Heeft iemand Micha kat weer een spuitbus gegeven of is er meer aan de hand?


5 opmerkingen:

 1. Ik weet wel van wie die is. Volgens mij is deze foto in Nijmegen rond het stationsgebied genomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja... de naam staat er gewoon onder ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof dat er nog mensen durven protesteren, ondanks alle graffiti censuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wouten van loenen ooit politiewoordvoerder van Politie kennemerland, lid en in de raad van de pvda, had het ook voorzien op te jonge meisjes. Maar de beste man werd nooit vervolgd. wat is er aan de hand met onze politie top

  Er bestaat zelf een TV uitzending over (bekijk het tweede deel)

  http://www.youtube.com/watch?v=pbKxDn3YJ80

  BeantwoordenVerwijderen

 5. Micha Kat Spreekt over Hoger Beroep “11-2-11″ en “10-9-12″ – 31- 8 – 2012.

  http://www.youtube.com/watch?v=I3BigoZ0uQ8

  Dit interview van Micha is een update in de zaak 11-2-11 die nog steeds gaande is. De (wrakings-) procedures nemen een steeds onthutsender vorm aan en geven gaandeweg steeds beter inzicht in het functioneren van de rechterlijke macht in ons land anno 2012 maar – en vooral – van de corruptie bij de Haagse rechtbank.
  Het zijn o.a. de Haagse rechters Hans Westenberg, Pieter Kalbfleisch en Frits Bakker die door toedoen van Micha Kat als een dief in de nacht moesten vertrekken. Verder was deze zelfde rechtbank zelfs partij in de strafzaak tegen Micha omdat hij ook het gerechtsgebouw op het Prins Clausplein had besmeurd, hetgeen in eerste aanleg ook was erkend door rechter mr. Puite ‘in te vliegen’ vanuit Rotterdam. Daarna bleek o.a. (de ‘besmette’ en Haagse), mr. Paris ook al niet onpartijdig vanwege zijn rol in de Chipsholzaak waardoor het Kort Geding strandde over een opheffing van het voorarrest van Micha. En nu moet dus ook nog eens blijken dat mevr. mr. Th.W.H.E. Schmitz, vice-president van het gerechtshof ‘s-Gravenhage ook al een dubieuze rol te hebben gespeeld.
  Was het dus eerst mr. Schmitz in een geheime (wrakings-) zitting waar Micha en zijn advocaat niet eens mochten pleiten, maar vooral laakbaar en totaal onrechtmatig is het daaruit voortvloeiende vonnis van mr. Schmitz omdat dit zelfs totaal corrupt was.

  Micha mocht de rechtbank Den Haag voortaan niet meer wraken (!) en, nog idioter was dat hij de hele aanleiding van dit alles, de zaak Westenberg cs., zelfs niet eens meer ter verdediging mocht gebruiken!! (Voor de kenners: waarmee de strafuitsluitingsgrond, op basis van het algemeen belang, op voorhand door mr. Schmitz werd getorpedeerd!!

  Strafuitsluitingsgrond http://nl.wikipedia.org/wiki/Schulduitsluitingsgrond).

  En diezelfde mr. Schmitz bestond het vervolgens om het hoger beroep daartegen van Micha woensdag jl. nog even zèlf voor te willen zitten..? Het is niet eens zozeer een schande meer. Het is het ultieme bewijs van de teloorgang van onze onafhankelijke rechtspraak…

  BeantwoordenVerwijderen