donderdag 4 oktober 2012

Als er een schaapje over de dam springt...Vandaag berichtte ook de Telegraaf over de Demmink affaire, Geenstijl en Vrij Nederland gingen hen voor. Het lijkt inmiddels wel een trend geworden om over Demmink te schrijven, een voor een volgen ze elkaar op in het brengen van oud nieuws, koekoek!
Natuurlijk vinden wij van JDTV dit een zeer positieve ontwikkeling, we hadden alleen gehoopt dat dit een tijdje eerder was gebeurd, want nu kan de hele situatie gezien worden als een spuit 11 momentje.
Maar uiteindelijk moeten we niet zeuren natuurlijk. We zijn daarom hartstikke blij dat ze uiteindelijk toch de sprong hebben durven nemen!

Enige tijd geleden kwam ik een jonge journalist van een bepaalde afdeling van het ANP tegen. 
Hij vroeg of ik zijn fotograaf was voor die dag, ik vertelde hem dat ik niet voor ANP werkte maar voor JDTV. Toen ik uitlegde waar JD voor stond begon hij gelijk enthousiast te vertellen; zijn collega's wisten al jaren wat er speelde. Tot nu toe had niemand nog het lef erover te schrijven, maar het begon wat te rommelen. Zij wilden misschien een feitenoverzicht gaan publiceren. 

Terwijl iedereen ineens enthousiast over de kwestie Demmink begint te schrijven gaf Micha Kat eergisteren aan te stoppen. Hij neemt daarmee zijn oude slogan, 'We swim against the tide of your main stream media' wel erg serieus. Echt lang heeft Micha het niet volgehouden, vandaag heeft hij namelijk weer wat gepubliceerd over dhr Demmink. Gelukkig maar, want juist nu is het moment om te schrijven!                                                                                                                    Hoe zal Demmink zich nu voelen? Zou hij zijn voorraad in de drankkast hebben aangevuld? Vast wel. Door de spuit 11 van de mainstream media hoeft hij het nog maar een maand uit te zingen. Hierna zal hij vast wel een reis hebben geboekt naar een tropisch oord, en het zou misschien niet zo slim zijn om hierna nog terug te keren. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten