donderdag 13 september 2012

Van Hero tot zero

 
De afgelopen weken kreeg JDTV een vreemd verhaal te horen over een geheime liefdesrelatie van Hero Brinkman. Zou dit misschien de reden zijn voor het vertrek van Hero bij de PVV?
Nee niet dat muisje hierboven, maar het meisje hieronder.

Ons werd verteld dat niet de relatie met Geert, maar de relatie met dit meisje een einde hebben gemaakt aan de politieke ambities van Hero bij de PVV.  

Je zal ons bij JDTV niet snel horen over relatienieuws, wij zijn tenslotte geen shownieuws en zal het ons een worst wezen wie het met wie doet. Tenzij het natuurlijk gaat over een relatie tussen een wat oudere voormalig agent die een voorbeeldfunctie heeft als politicus en een minderjarig meisje met grote politieke ambities. Volgens onze bron is dit meisje op 13 jarige leeftijd voor het eerst in contact gekomen met Hero, waarna zich langzamerhand een relatie ontwikkeld zou hebben. Onze bron beweerd enkele sms berichten onder ogen te hebben gekregen die ronduit schockerend waren. Dit zou gebeurt zijn tijdens een ontmoeting met de bezorgde ouders. In deze berichten vraagt Hero om niet te spreken over hun relatie maar om te liegen over haar leeftijd, aangezien zij op dat moment de leeftijd van 16 jaar nog niet had bereikt.


Het feit op zich en de bijzondere voorbeeldfunctie van Hero, hebben onze tipgever doen besluiten om deze zaak bij de politie te melden. Dit ondanks bezwaren van de ouders, die eigenlijk alleen op zoek waren naar goede raad. Zij willen immers alleen maar het beste voor hun dochter.
De afgelopen week zouden, volgens de bron, de eerste getuigen in een onderzoek naar deze kwestie al gehoord zijn. Opvallend genoeg ontkent de politie zelf dat er een onderzoek zou lopen.


Wat ook opvalt is dat Hero niet de eerste misbruiker zou zijn binnen de PVV.
Ook het kamerlid Lucassen houdt er, naast een voorliefde voor brievenbussen, ook een passie voor andere foute zaken op na. Lucassen is hier ook al eens voor veroordeeld, maar desondanks zit hij nog altijd in de 2e kamer. Is er voor een functie zoals Kamerlid niet zoiets als een verklaring van goed gedrag nodig?! Je zou bijna gaan denken dat we hier te maken hebben met de opvolger van de pedopartij. Zou onze Hero daarom ook zo enthousiast zijn geweest over de PVV jongerenafdeling?

Ok, dat laatste was misschien wel wat gemeen.
We hopen oprecht dat we hier spreken over ware liefde tussen 2 gelijkwaardige mensen, als dat zo is zou er op zich niks mis mee zijn toch? Of toch wel en zijn er naast de wet ook nog allerlei andere zaken waar niet alleen alle mensen, maar zeker onze volksvertegenwoordigers zich aan zouden moeten houden?
Voordat we weer allemaal idealistische toespraken gaan houden zullen we maar snel terugkeren naar de realiteit.
 Inmiddels is het meisje een dametje van 18 geworden en nog altijd druk bezig met haar politieke carrière. We hopen voor haar dat het lukt want ze is er al even mee bezig. Ook in deze aflevering van NOVA uit 2010 kwam zij al aan het woord. Hoewel het er binnen haar partij soms nogal tegenstrijdig aan toe gaat, zet zij haar plannen voor een jongerentak van de partij stug door. Dit ondanks de bezwaren van Geert Wilders.
Uit haar twitteraccount blijkt haar onvoorwaardelijke steun aan Hero en zelfs bij zijn laatste persconferentie zat zij aan zijn zijde.
 

Aangezien dit toch behoorlijk pittige tijden waren voor onze Hero en Jacky hem bleef steunen, hebben wij besloten om dit verhaal nog niet naar buiten te brengen. In plaats hiervan wouden wij eens als grote mensen praten met Hero over hoe de vork nu precies in de steel zat. Helaas hebben wij ondanks meerdere pogingen om de twee te interviewen geen succes gehad. Onze poging om deze vraag te stellen zoou op de PVV jongerendag in Hoofddorp plaats vinden. Helaas ging deze bijeenkomst niet door wegens het vertrek van Brinkman bij de PVV.

Ook latere pogingen waren geen succes, omdat bijeenkomsten werden afgezegd, of omdat Hero niet kwam opdagen. Ook onze laatste poging strandde omdat Brikman een verkiezingsbijeenkomst afblies wegens te weinig belangstelling. Om deze reden hebben wij slechts een poging kunnen doen om Hero hierover te interviewen. Dit was na afloop van het debat over de dood van Pim Fortuyn in De Balie. Helaas vluchtte onze Hero weg op het moment dat wij de vraag over zijn verhouding met Jacky wouden stellen. Voordat hij de ruimte verliet raadde hij enkele van zijn voormalig partijgenoten aan om niet met ons in gesprek te gaan omdat wij etters zouden zijn. We weten dat JDTV soms als een beetje vervelend ervaren kan worden, maar was deze ontmoeting reden om ons zo te omschrijven? Kijk en oordeel zelf!


Een middelmatige politicus die losgaat met een minderjarige stagaire.  Een verhaal als dit hadden wij zelf namelijk nooit kunnen bedenken, hoe triest kan het zijn? We hebben tot op de dag van vandaag nog geen idee waarom Hero opeens zo veel haast had om weg te komen! Zouden alle verhalen dan toch waar zijn en heeft onze bron de waarheid gesproken of is er hier sprake van een regelrechte lastercampagne tegen Hero en Jacky? Om dit laatste uit te sluiten hebben wij besloten dit verhaal pas na de verkiezingen naar buiten te brengen. Bekijk hieronder ons gesprek met de bron van dit verhaal.


6 opmerkingen:

 1. Hero liep toch al lang genoeg in Den Haag mee om te weten dat het verkrachten van machteloze, met name kinderen, daar toch de voorkeur heeft.

  Hoe hij elke keer met Rutger van #Powned huichelachtig in de camera zat te lachen zei ook meer dan genoeg. Die Rutger wist ook meer.

  Tsja, 16 vind ik persoonlijk op de grens. Maar goed, het gaat toch richting machtsmisbruik en zoals met alle functies met grote verantwoordelijkheid is een stabiele relatie een pre.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @AIRVD:
  16 op de grens? 16 is gewoon nog minderjarig.
  Tevens vind ik het knap misselijk als je als 50 jarige een kind nodig hebt om aan je gerief te kunnen komen.
  Mja, hij is de enigste niet in Den Haag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoek maar eens op de naam van de Haarlemse rechter/advocaat Edward Brongersma. En die kreeg daarna ook nog eens een lintje van het koningshuis. En zijn kindermisbruik collectie is afgesloten voor burgers omdat er te veel rechtelijke macht en politie kompanen bij betrokken waren.
  Dat zijn de roots van rechtsstaat/politiestaat Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor zover ik daar informatie over kan vinden online, is heer Brinkman niet getrouwd? Er is verdacht weinig te vinden van zijn achtergronden. Hij is verder alcoholist, is regelmatig betrokken bij geweldsdelicten, veel aangiftes maar weinig veroordelingen, wat begrijpelijk is vanwege de beroepsgroep waartoe hij behoorde. Is namelijk ex-blauwjoekel en zelfs protestantenrammer geweest. Dan komt zo een weg met de meest verwerpelijke misdaden. Dat hij zo snel carrière maakte als blauwjoekel, zonder zelfs het politie-conditioneringsinstituut te hebben bezocht, doet hem dan weer wèl van een pedofiele voorkeur verdenken.

  Die ouders die plotseling niet willen praten, hun vrienden in de steek laten, dit land in de steek laten, lijken mij omgekocht door de illusie dat hun dochter door haar zwijgen carrière kan maken als beroepsleugenares, ofwel, graaister uit de taart. Het gooise Matras is breder dan rivier de Lek.

  Tsja, een meisje van 13 is in ieder geval al eens ongesteld geweest. Om heer Brinkman nu te gaan beschuldigen van pedocriminaliteit vanwege manipulatie van een kind voor zijn onbeschaafde onbeheerste lusten is wat vergezocht. Zijn bijdrage aan de genocides in Afghanistan en Irak, zoals elke politicus behalve Boris Dietrich medeplichtig is aan moord met voorbedachte rade, erg kostbaar maar betaald in een tijd van economische crisis door wanbeleid en leugens in de politiek, zijn vele malen ernstiger. Grappig dat hij wegloopt, als hij geconfronteerd gaat worden met zijn geneuk met 13-jarige meisjes als ouwe van 50.

  Die man is een etter, zo ziet hij er ook uit, hij bevestigd het door verantwoordelijke journalisten die naam toe te schrijven.

  Weglopen, dus schuldig.
  Ja, ho, schuldig volgens wat men liegt tegen het volk wat wettig is.
  De spindokters zullen het wel schoonpoetsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat heeft ongesteld er mee te maken ? bepaald ongesteldheid de nieuwe leeftijdsgrens wat jou betreft?

  BeantwoordenVerwijderen