maandag 6 augustus 2012

We hebben een clubje opgericht...


“het kortgeding tegen de staat der nederlanden van Robert Hörchner diende op 6 september 2007 in de Rechtbank te Den Haag. Dit omdat Hörchner zegt dat deze zaak tegen hem is opgezet om hem te verhinderen onthullingen te doen over kwalijke praktijken bij het O.M. en de politie” (Met dank aan Rob Brockhus van SDNL voor het videomateriaal)

Heeft de landsadvocaat een verborgen agenda?
Activisten die lastig zijn voor Demmink, zoals bijvoorbeeld Kat en Hörchner, worden door steeds dezelfde personen aangepakt. Zo’n persoon is bijvoorbeeld landsadvocaat mr. A.Th.M. ten Broeke die namens de Staat, lees Demmink, personen kaltstelt. In de bovenstaande video is landsadvocaat ten Broeke tijdens een zitting te zien vanaf 28:06 in het kort geding van Hörchner tegen de staat.
Deze landsadvocaat is ook diegene die tijdens het kort geding van Micha Kat morgen het Openbaar Ministerie zal vertegenwoordigen. Hoewel wij van de rechtbank toestemming hebben om deze zitting te filmen, weigert landsadvocaat ten Broeke ons om opnames te maken van zijn pleidooi. Wij vragen ons af waarom hij,in tegenstelling tot bovenstaande video, nu wel bezwaar heeft tegen het vastleggen van de zitting van Micha Kat. Is er hier sprake van rechtsongelijkheid of willekeur?


Is er hier sprake van een clubje binnen een club!?

Net als bij Demmink activist Micha Kat moest ook Demmink activist Robert Hörchner het veld ruimen. Hij werd uitgeleverd naar Polen omdat hij wellicht onthullingen zou doen over kwalijke praktijken bij het OM en de politie. Hörchner heeft in 2001 aangifte gedaan, in het arrondissement van Den Bosch, met betrekking tot manipulaties van tapverslagen in zijn strafzaak. Omdat de zaak Baybasin, in diezelfde periode, ook naar het arrondissement van Den Bosch was verwezen kwam dat niet erg gelegen voor justitie, lees Demmink.


Immers Demmink moest Baybasin onder druk van de Turken levenslang op laten sluiten en heeft dit voor elkaar gekregen door tapverslagen te laten vervalsen en te manipuleren, hetgeen inmiddels onomstotelijk is aangetoond. Dit is dan ook de ware reden waarom Hörchner al 13 jaar lang wordt gedwarsboomd door justitie, lees Demmink, en men dit strafbaar feit van politie/OM niet toe kan en mag geven. Op 14 augustus 2012 a.s. is er een besloten zitting, artikel 12 procedure, waarin Hörchner en zijn partner Pijnenborg de strafrechtelijke vervolging vragen van twee rechercheurs, Melis Jager en André van Roy van politie Brabant-Noord.
Ook deze zitting mogen wij natuurlijk niet op video vastleggen.


Morgen op 7 augustus 2012 moet landsadvocaat mr. A.Th.M. ten Broeke eerst nog even een ander vlekje wegwerken, dit vlekje is de man die Demmink al jaren in de weg loopt, namelijk journalist M. Kat. Wat een kleine wereld daar bij justitie. Rest ons nog één vraag mr. A.Th.M. ten Broeke, doet u dit in opdracht van het clubje van de Secretaris Generaal van Geiligheid en Justitie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten