woensdag 15 augustus 2012

Willemuyn is de mol!

Helaas troffen we een nogal ongeinformeerd artikeltje aan op argusoog
Wie heeft dit stukje geschreven? Een of andere willemuyn ofzo?

(Arend Zeevat oftewel Willemuyn)

Onderstaande tekst is een comment van JDTV op een bizar artikeltje dat op argusoog verscheen. Helaas is dit comment op het moment van publicatie van dit artikel nog niet te zien op argusoog i.v.m. moderatie voorafgaand aan plaatsing van het bericht. Een soort preventieve censuur zeg maar!
We beginnen met een deel van de tekst uit het artikel met daaronder mijn commentaar hierop.


Wat klopt hier overduidelijk niet???
Hoe kan het in godsnaam mogelijk zijn dat Micha Kat als eiser inzake het KG om 20.00 uur ‘s avonds nog niets weet van een uitspraak en Eric Donk, notabene van de Publieksvoorlichting van de Rechtbank Den Haag, om 16.00 uur ‘s middags per fax het vonnis krijgt toegestuurd. Beste mensen, deze zaak stinkt als nooit tevoren. Eric Donk is in het geheel geen belanghebbende bij deze zaak. Dus hoe kan hij dat vonnis toegestuurd krijgen en dan nog wel door de Publieksvoorlichting? Is het een normale zaak dat de Publieksvoorlichting van een rechtbank aan niet-belanghebbenden vonnissen toestuurt? En dat terwijl de eisende partij dat vonnis nog niet eens weet? Waarom wachtte Donk met het plaatsen van zijn reactie tot 0.30 uur ‘s nachts? Welke rol en welk spel speelt Donk hier? Is het überhaupt niet een vreemde zaak dat Eric Donk dit KG mocht filmen, nadat alle andere aanvragen voor het mogen filmen van eerdere zaken met betrekking tot Micha en Donk zelf, steeds rigoreus werden afgewezen? Daarnaast hadden Donk en Kat in de eerste helft van dit jaar een stevig conflict over geld. Het bevreemde mij daarom ook Donk met filmapparatuur ter zitting te zien verschijnen en als enige niet-belanghebbende in de zittingzaal aanwezig te mogen zijn. Wie is Eric Donk eigenlijk? Jarenlang de trouwe rechterhand van Micha en als zodanig was hij altijd van al Micha’s acties op de hoogte. Speelt Eric Donk wel een zuiver spel?

Commentaar van JDTV(gepost op argusoog)
Beetje jammer dat jullie hier een beetje doordraaien af en toe.
Voor alle duidelijkheid wil ik het nog wel een keer duidelijk uitleggen. Voor de zitting heb ik contact opgenomen met de afdeling persvoorlichting van de rechtbank om toestemming te vragen om de zitting te mogen filmen. Nadat ik hier toestemming voor had gekregen heb ik zelfs een oproep gedaan op onze site waarin we het exacte adres geven waar iedereen die had willen filmen zich aan kon melden.  Het eerdere bericht dat hier stond over dat er nergens openbaar gemaakt was dat je je kon aanmelden om te filmen klopt dus niet.

Terug naar het verhaal, op mijn verzoek kreeg ik gisteren va de afdeling publieksvoorlichting een mail met de uitspraak.  De welingelichte schrijver van dit stuk meent dat ik dit stuk per fax heb ontvangen. Dit terwijl JDTVHQ niet eens over een fax beschikt...maarja details he, wie geeft daar nou om? Er klopt echt niks van dit bericht want ik was ook niet alleen in de zittingszaal aanwezig zoals we ook heben kunnen zien in ons verslag van de zitting en in het filmverslag dat SOPN van deze dag heeft gemaakt.

Dit stuk kwam dus netjes bij mij binnen na mijn verzoek, waarin ik ook de link naar mijn video aan publieksvoorlichting had gestuurd. Een normale en nette gang van zaken dus. Het grote complot dat hier blijkbaar rondom mijn persoon wordt bedacht is wel een beetje van een heel triest niveau. De reden waarom ik dit stuk pas zo laat plaatste is heel simpel. Omdat Micha me echt een beetje heeft genaaid op financieel gebied moet ik naast mijn werkzaamheden voor JDTV ook gewoon hard werken. Ik zag het mailtje pas toen ik weer terug van mijn werk was en heb het toen geplaatst. De bijbehorende tekst is een mail van andre vergeer die ik iets bewerkt heb. Toen ik dit artikel plaatste wist ik niet dat het vonnis niet ontvankelijk was verklaard. Dit terwijl het toch al uren bekend moest zijn! wie heeft deze info achter gehouden? is er hier sprake van een of ander complot ;-)

Tot slot wil ik nog even aangeven dat ik wel een belanghebbende ben in deze zaak. wellicht niet in het kort geding maar ik heb Micha Kat vanaf 2008 gevolgd met de camera om uiteindelijk een docu te kunnen maken over zijn strijd, hierbij heb ik hem altijd van zeer nabij gevolgd en ben zelfs veroordeeld voor openbare geweldpleging omdat ik zijn acties heb gefilmd! Op dit ogenblik houdt het Openbaar Ministerie de beelden waarmee ik op 10 september mijn onschuld zou kunnen aantonen nog altijd in beslag, waardoor ik mijzelf niet goed kan voorbereiden op mijn verdediging. Hier heb ik op deze site vol vrijheidsstrijders ook nog nooit iemand over horen klagen.

Het is jammer dat arend na afloop van de zitting niet bij ons kwam zitten voor een menselijk gesprek, hieruit had hij een hoop nuttige informatie kunnen halen en zou direct op de hoogte geweest zijn van de feiten en mijn motivatie om wel te komen. In plaatst hiervan koos hij er voor om zelfs naar een ander café te gaan omdat er in de groep mensen aanwezig waren, zoals gepke de leef en sietze planting, waar hij het met zijn dubbellevens ernstig bij heeft verpest en blijkbaar niet eens meer mee in een ruimte durft te zitten. Het was eigenlijk te triest om te moeten aanzien! Met dit soort medestanders heb je geen vijanden meer nodig! Ik zou hier nog iets heel gemeens kunnen schrijven maar dat doe ik later wel op mijn eigen blog om de menselijke en zeer spirituele sfeer hier niet te verpesten.....wat een wanvertoning!

Ik zou bijna een verhaal gaan schrijven dat er hier een of ander complot tegen me wordt opgezet. Voor dat ik dit doe stel ik hier eerst nog even de vraag aan de argusoog redactie hoe jullie aan jullie conclusies in dit artikel zijn gekomen. Een paddotrip in het sprookjesbos gedaan ofzo? Wellicht moeten jullie gewoon wat vaker linken naar JDTV zodat jullie lezers wel de juiste informatie krijgen. Mocht er iemand nog vragen hebben dan kun je deze altijd stellen via ons blog waar ik dit artikel en comment voor alle duidelijkheid ook zal publiceren. We zouden tenslotte toch niet willen dat er onduidelijkheid onstaat....toch? Het is jammer dat we hier aandacht aan moeten besteden we kunnen onze tijd wel beter gebruiken.

56 opmerkingen:

 1. Ik gun iedereen het beste en iedereen zijn tijd om zaken te leren scheiden. De opmerking van Ben wat betreft de procedurele kant van het KG snijden hout. De opmerkingen van Arend en Ben over Eric zijn weer volledig van de pot gerukt! ' De zaak stinkt!' welke zaak Arend? De kwestie Micha ja daarvoor waren we daar, niet voor onze eigen egostrelendemasturbatie.Arend je eigen partner heeft er na jaren nog niet voor gekozen als volksvertegenwoordiger in de raad van Arnhem de vriendin van Joris Demmink te vragen over de kwestie Demmink. Een logisch gevolg wanneer je ziet wie de aanstellings-en benoemingspapieren van de zittende burgermeester/korpsbeheerder heeft mede ondertekend. Arend wees sportief en zeg gewoon dat je uit de bocht bent gevlogen en dat je in het belang van de zaak in het vervolg uit een ander vaatje gaat tappen! Straks zijn wij allemaal reptillians en shapeshifters op deze manier komen wij maar vooral jij zelf nooit klaar met de zaak. De gepaste afstand van een aantal spelers lijkt mij dan ook niet meer dan logisch: Poot, van der Plas, Baybasin etc.. want met zulke medestrijders is de oorlog bij voorbaat al verloren. Kwestie van tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De zogenoemde alternatieve media is minstens zo manipulatief, misleidend en censuurgericht als de zogenoemde mainstream media.
  Wie is Arend Zeevat eigenlijk?
  Het lijkt me vrij helder dat dhr. Zeevat een satanische new-ager is.
  Met pseudo-spirituele beleringen en orakeltaal zit hij vol; satanische spirituele leugens en misleiding. "Bottomfeeder" ook van o.a. een andere "bringer of the new dawn", David Icke.
  Ik vraag me af welke invloed dhr. Zeevat op dhr. Kat gehad heeft...

  "Verkochte zielen", zou de redacteur van KLOL schreeuwen.

  De warrige commentaren die vaak te lezen vallen op argusoog, en ook op klokkenluideronline btw, lijkt me ook al een duidelijke aanwijzing dat er iets niet pluis is in die alternatieve media.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Anoniem
  Als je morgen in de spiegel kijkt, moet je je afvragen , wat voor leugens gaan ze me vandaag weer vertellen! Je creerd je eigen waarheid. Wat kan jij mij vertellen over satanische - new agers?
  Wat voor jouw warrig is kan voor een ander een eye opener zijn.
  Je praat vanuit je eigen ego, dus kunnen we zeggen egoistisch (= een vorm van Satanisme) Jullie pakken Arend Zeevat veel te hard aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Anoniem

  Ik ben slechts een spamtrol maar hoezo te hard aanpakken? Arend doet vals insinueren en beschuldigen. Nou is dat best nogal nieuwe media, daar niet van, maar c'est ca en volla daar is die weer dan. Het gevalletje Zeevat staat niet op zichzelf en gaat aan de lopende band door. Dan het een dan het ander, het houd maar niet op. Continué. Al moet ik zeggen dat hij het als Willemuyn niet helemaal mis had met z'n psychiatrische rapport wat die Trashka betreft. Charlatans charlatans charlatans, dat is wat je aantreft in die zogenaamde alternatieve media.

  Zou het gewoon het ego zijn van Arend Zeevat? En een stukje jalouzie misschien dat Eric wel een ingang heeft gevonden, die Arend wellicht ook wel had kunnen vinden. Hoor ik daar iemand roepen "bundele bundele bundele"?

  Dit gaat toch echt helemaal nergens meer over? En dat verdeelde zooitje gaat het doen? Willen we deze change in ons zelf eigenlijk wel? Het word er alleen maar slechter op zo. *kotst*

  Maar wel allemaal SOPN stemmen he! Doe dat dan wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk niet dat Arend/Willemuyn een mol zou zijn. Een beetje naief, alhoewel gespeelt misschien. Maar meer als een soort wethouder van Juinen zichzelf steeds naar voren willen pushende door censuur de 'waarheid' knedende toekomstige exwebhost. Dat dan weer wel. En in dat bruisende Argusoog moeten er toch genoeg welwillenden met het hart op de juiste plek zijn, die hem zullen willen opvolgen. Nou ja je kan ook blijven doormodderen zo. Alles is een keuze.

  En het is een beetje lullig om over die politieke partij van zijn ega te praten, maar als je zegt een vernieuwende partij te zijn, dan moet je ook vernieuwend zijn, en zaken anders (willen) aanpakken. Zoals, ik kan het in deze verkiezingstijd toch niet laten, de SOPN.

  Ik kan haast niet wachten om Johan Oldenkamp daar in die kamer te zien en zijn vragen te horen/zien afvuren op dat kabinet, 76 zetels is wel wat erg veel ineens, of wellicht je weet het nooit zelf al die mooie verkiezingsbeloftes uit te gaan voeren. Dan kan voor het einde van het jaar het nieuwe tijdperk beginnen. Hallelua :) Maar serieus, het zou toch wel mooi zijn toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Anoniem 16 augustus 2012 03.56.

  Het lijkt erop dat De mogelijke dader (Jeroen P) van de Moord op Tom Oldenbroek problemen heeft met zijn geweten. Zie het angst schrijven van deze mogelijke dader op de site kruimels voor de armen.
  Waarom anders een Moeder wiens kind is vermoord zo belasteren!
  En wat betreft Zeevat ja die leeft in droom/psychose wereld van bewaker van de isoleercellen naar man van de eerste ECO/Waan president van Nederland

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  2. Maar Gepke,
   Wie leeft er nu eigenlijk in een waan?
   Verleden week had je nog meer verdachtmakingen geuit.
   Toen waren er minimaal 2 mogelijke daders...remember!
   Maar meestal zijn juist diegene die het meeste met de vingertjes wijzen "verdacht".
   Of kijk je al wat in de toekomst voorruit! En zie je een koude winter voor de deur staan? en wil je middels deze beschuldigingen alvast een "droog celletje" reserveren?
   Het behoort allemaal tot mogelijkheden nietwaar?
   Een schande trouwens dat dit is kunnen blijven staan!

   Verwijderen
 7. Ach wel nee Die jeroen P heeft helemaal niks er mee te maken, denk ik. Die Trashka is net als zoveel van die nieuwe media figuren niet in haar eerste leugentje gebarsten. En als er 1 lastert dan is zij het zelf wel. Die jaagt gewoon iedereen tegen zich in het harnas als ze het ook maar op 1 puntje niet helemaal met haar eens is, op dat censuurblogje van d'r. Alles wat ze Arend Zeevat verwijt gaat voor haar zelf op maar in (multiple)meervoud. En ze gaat nu echt over de top en laat zelfs zien wat er allemaal mis mee is. Wakker worden is er in verschillende stadia. Je gokt hier echt op het verkeerde paard. Laat je niet voor een karretje, anders dan die van jezelf, spannen. Ik denk dat je nog meer aan Argusoog had gehad. Wie weet kan je het goedmaken als dat binnen je mogelijkheden ligt. Veel wijsheid toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Anoniem 16 augustus 2012 20.19. Iemand die liegt zoals Arend tegen mij heeft gedaan is over en uit.
  Na grondig lezen van de documenten op de site van Trushka kan ik het alleen maar met haar eens zijn.
  Haar zoon Tom is onder verdachte omstandigheden gestorven en er was zeker geen OD aan alcohol of drugs in zijn bloed (rapport NFI). En ook geen water in zijn longen. Alsook waar is hij die dagen geweest.
  Mocht je het niet met Trushka en de documenten van het NFI eens zijn geeft dat niemand het recht deze vrouw zo aan te vallen zoals Zeevat deed. En Jeroen P doet.
  Enne hoe komt het dat Zeevat voor de GGz werkt en in zijn privé afgeeft op deze organisatie!

  Groet, Gepke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hello Gepke...

   Wij heh...van WC-eend....weet je...
   wij adviseren ook WC-eend...snap je

   Verwijderen
 9. Ja het is jammer dat Zeevat zo'n stempel op dat Argusoog drukt. Ik weet zeker, of denk zeker te weten dat hij niet alle argusooglezers en medewerkers vertegenwoordigt. Niet meer. Op een paar gasten met een bord voor de kop na dan tenminste.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ anoniem 16 augustus 2012 20.53. Dan wordt het tijd dat hij plaats maakt. We hebben allemaal last van dat zooitje wat sinds 1940 de kluit bedonderd( ga niet verder terug) en de laatste 4 jaar heb ik gemerkt dat die zogenaamde vrijheidstrijders lees toetsenbord commando's alleen elkaar aanvallen.
  Goede daargelaten natuurlijk.
  Ik ga door met mijn strijd op mijn manier ook al proberen degene wiens hulp ik afwees mij nu online proberen af te branden. Heb brede rug en ben blond dus heb er geen last van. En gelukkig ook veel goede mensen om mij heen die mij in leven houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. 'de laatste 4 jaar heb ik gemerkt dat die zogenaamde vrijheidstrijders lees toetsenbord commando's alleen elkaar aanvallen.'

  Doe daar dan zelf ook niet aan mee. Leef het goeie voorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Anoniem 16 augustus 2012 21.22, Als ik online aangevallen wordt geef ik reactie. En als ik lees dat mensen zoals Trushka zwaar worden belasterd geef ik ook reactie.
  IKKE vocht/vecht niet alleen voor mijn zaak. Die is eigenlijk maar klein vergeleken met de dingen waar ik de laatste 4 jaar achter ben gekomen.
  Heb heb ondanks alles tot op de dag van vandaag goed leven gehad en wil dus ook nog iets om te leven achter laten voor de volgende generatie. ( als het al niet te laat is, want met mensen een hechte groep vormen tegen onze gezamenlijke vijand wil maar niet lukken.)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ anoniem? JJ,JP (voor het karretje spannen) heeft enge connecties met Friesland. Betreft de zaak Tom Oldenbroek. Dader(s) slaan door!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Beste Eric, mijn verzoek is om mijn reacties te laten staan, ik heb het over mogelijke dader(s).
  Als je de site van J.P. leest kun je er niet omheen dat hij al het mogelijke doet om Mw. Trushka Oldenbroek in een kwaad daglicht te stellen.
  Ik neem de gehele verantwoordelijk van mijn schrijven, en zie met genoegen de aangifte die J.P. tegen mij zal doen tegemoet daar ik momenteel kopieën bezit van NFI. Dus J.P zal zich moeten gaan verantwoorden over zijn laster smaad schrijven over Trushka!

  Gepke de Leef
  per 4 sept 2012 p/a Hoofdweg 800 A Hoofddorp

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Eric,

   Als ik u was zou ik toch echt de reacties van deze mijn inziens gestoorde mevrouw verwijderen!
   Deze mevrouw leidt aan morele paniek! die kan leiden tot hectische vervolging van vermeende vijanden.En die hier dus leesbaar zijn.
   Waar deze mevrouw ook komt, daar zijn toestanden.
   Een heks op heksenjacht...dat betekent daarnaast ook een hetze tegen afwijkende meningen die het meedogenloos vervolgen van groepen personen tot gevolg heeft..en zie hier wat er gebeurt.
   Als iemand zich al door anderen in leven laat houden......wat zegt dat wel niet.


   Verwijderen
  2. @ anoniem 18 augustus 2012 10.28.Als iemand zich al door anderen in het leven laat houden.... wat zegt dat wel niet. Simpel anderen vinden mij de moeite waard om in leven te houden. ( nadat ik voor dood uit dat droge celletje was gegooid)

   Verwijderen
  3. Ah Gepke, ik geloof dat jij wel meer bezittingen hebt gehad... maar oh, uit de kluis verdwenen!

   Wat zit je vreemd te doen over dat wat je allemaal hebt terwijl er helemaal niks van jou sores tussenzit!

   Je maakt je druk, je gebruikt woorden die helemaal niet alszodanig van toepassing zijn, juist omdat jij ze gebruikt.
   Omdat jij nergens iets mee te maken hebt!
   En volgens mij is Trushka alleen maar bezig met haar verhaal... niet met haar overleden zoon Tom maar met haar verhaal.
   En dat is natuurlijk al triest genoeg wanneer je beweert dat het allemaal om je zoon draait.
   Maar het gekke is, die is al 12 jaar dood, dus voor nu draait het allemaal om Trushka.
   En of Trushka een goede moeder is geweest?
   Ze heeft wel verdriet als een moeder, maar dat maakt haar nog steeds geen goede moeder! Zoals zij het allemaal brengt, met een jachtgeweer in de aanslag...

   Ach, en die moordenaar... bestaat die wel?

   Een treurig ongeluk welke zomaar een moord wordt om vervolgens opgewaardeert te worden tot een satanische moord. Ja, ik heb het allemaal gevolgd en hoe opnieuw is Trushka met de feiten in de weer geweest om het allemaal in haar voordeel uit te spreken... Velen zien het gebeuren namelijk en praten daarover! Ik las al een stukje, in twee delen, van Jeroen P. die jij nu probeert zwart te maken Gepke... Dat staat fraai, zit je eerst veel stof op te doen waaien om Trushka te verdedigen omdat ze zwart gemaakt wordt... Je vertelt zelfs dat zoiets niet door de beugel kan maar je eigen actie's, daar ben je een beetje blindt voor, gezien je eerdere opmerkingen wanneer je daarop gewezen wordt!

   Hier pak aan Gepke, want het allergrappigste gaat nog komen namelijk... 10 September zal je ongewtijfeld Kat gaan steunen... Dan ga ik je live zien waarschijnlijk, wanneer je er bent... Maar jij weet niet hoe ik eruit zie... Oh, Gepke, dat kon zomaar eens een aardig Youtube filmpje opleveren! Wat dacht je van die, Pak aan, zou ik zeggen

   En Als tip wil ik tegen je zeggen, Gepke. Hou goed vast aan dat wat je hebt, jij hebt de neiging spullen kwijt te raken! Dat is jou reputatie! Jezelf ben je al kwijtgeraakt omdat je je helemaal geidentificeert hebt met Trushka Oldenbroek... Maar je bent haar niet hoor, wist je dat al?

   Groeten jeroen!

   Verwijderen
  4. @ Anoniem18 augustus 2012 17.24.

   Nu zal voor jou duidelijk herkenbaar zijn middels t'shirt met de tekst

   "Wat is de rol van- Jeroen P. inzake de moord op Tom Oldenbroek".

   Verwijderen
 16. @ Anoniem 16 aug 2012 07.38, Als je de NFI rapporten en andere verklaringen op de site Tomoldenbroek.nl eens zou lezen zie je dat er vele medeschuldigen( mensen die tot op de dag van vandaag zwijgen) bij betrokken moeten zijn. En mogelijke feiten betreft dader kennis komen via laster en smaad de laatste weken online! Denk daar maar eens over na, zo nee laat mij dan lekker in mijn waan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heeft u een link naar dat rapport? Hoe makkelijk dat is voor uw verhaal! U beseft waarschijnlijk niet dat zomaar wat roept zonder verder met 'bewijs' te komen? En het nadenken over u denkwerk? U levert niet eens bewijs maar eist wel een heleboel vertrouwen... Ik heb trouwens uw pagina bezocht en ik twijfel aan uw geestelijk gesteldheid! Hoe ernstig u ook behandeld bent, u draagt het nog steeds met u mee! Maar nogmaals, u roept veel maar u bewijst veel te weinig!

   Verwijderen
  2. Dat NFI rapport heb ik op haar site ook niet kunnen vinden.
   Er staan best wel veel verhalen op enzo, maar waar staat dat rapport nu eigenlijk?
   Heeft u een linkje mevrouw de Leef
   Alvast bedankt
   Lenie

   Verwijderen
  3. @ anoniem 18 augustus 2012 18.50. Staat toch echt op de site goed lezen.

   Verwijderen
 17. vele medeschuldigen heeft u het over ?
  De enige die dan schuldig zijn zijn de vader en de moeder van die jongen lijkt mij zo.
  Waarom lees ik niets over de vader van die jongen?
  Wie is die vader eigenlijk?
  Kende die jongen zijn vader wel?
  Of vertelde mamma dat hij beter niet kon weten wie zijn vader was?
  Vreemde praktijken hoor...en dat u zich leent om voor een ander te spreken. Dat maakt u bij voorbaat al verdacht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Anoniem18 augustus 2012 10.32, Euh, Wel even blijven waarom het gaat het feit dat Tom Oldenbroek onder verdachte omstandigheden dood is aangetroffen. wat ik pleeg te doen is zeg maar rechercheren met de feiten. U veroordeeld iemand zonder blijkbaar op de hoogte te zijn van de feiten.

   Maar mooi weer, ik ga naar het strand. Fijne dag allemaal.

   Verwijderen
  2. U heeft een jaar op de stoep van een politieburo 'gewoond'... U bent opgenomen geweest in een GGZ-instelling... Heeft u toevallig het syndroom van Munchhausen by proxy? Lijdt u daaraan? Het lijkt er wel op! U beleefd iets wat niet van uzelf is... u noemt het strijdt opnemen voor iemand maar 'in de diepte',... gaat er meer mis met u...!

   Verwijderen
  3. @ Anoniem 18 augustus 2012 13.47.

   Ach ja ben blond He!

   Verwijderen
 18. Deze mevrouw Gekke de leef is langs alle officiële instanties geweest en ze heeft nergens haar zaak hard kunnen maken. Op een gegeven moment moet je je verlies accepteren. Nu lijkt het net of iedereen om haar heen 'fout' is, maar de fout(en) liggen toch echt bij haarzelf

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @ Lambik , Dat is juist het probleem waar het al jaren over gaat, de corrupte bij de officiële instanties!
  Zou me eerst eens inlezen voor je commentaar geeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @ Alle anonieme, ga Jopen biertje drinken, tis tenslotte zaterdag avond. Heb ik wel verdiend na lange dag op het strand.

  Snaveltjes toe en oogjes dicht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het nieuws over Gepke word ik een beetje beu. Er wordt via dit soort media gekat op allerlei (overheids)instanties en haar familie.
   Allereerst kwesties met je familie vecht je privaatrechtelijk uit en niet over de rug van overheidsinstanties.

   Ten tweede als men de juiste wegen bewandelt, ga naar de Ombudsman, dan haal je meer recht dan nu illegaal te gaan kamperen voor het politiebureau.

   Afgeven op instanties in het openbaar doet natuurlijk al niet veel goeds als je een zaak aan het licht brengt die aan alle kanten discutabel is.

   Blijkbaar kloppen de bewijzen niet waardoor er geen recht te halen is voor Gepke.

   Voorlopig kost het de maatschappij alleen maar geld......

   Verwijderen
 21. Q Thijn Euh heb 34 jaar gewerkt en belasting en ziektekosten premie betaald voordat ik arbeidsongeschikt werd geschopt door de politie.
  Enne diefstal,oplichting,verduistering en dood door schuld vallen onder het strafrecht.
  En ja door politie corrupte raakte ik dakloos en dat doe ik dus bij hun voor de deur en me behoefte zoals bekend bij hun achterdeur zit bij de mede veroorzakers van mijn dakloosheid voor de deur!
  Binnenkort als ik groen licht krijg van de artsen neem ik mijn slaapplaats voor politie Hoofddorp weer in,
  Na de laatste onterechte detentie is mijn slaapplaats door politie erkend op twitter nog wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ...Van de artsen? Dus je bent ziekjes?

   Maar goed, door corrupte politie raakte jij dakloos. Maar ben jij niet zelf verantwoordelijk, ook om door te gaan met je leven wat je overduidelijk niet doet omdat je Trushka Oldenbroek haar leven lijkt te leven!? Bijvoorbeeld, door opzoek naar een huis te gaan inplaats van op een stoep te bivakeren.
   Maar waarvoor doe ik moeite, op elke reactie waarop je reageert ga je voorbij aan de kern van de vraag.... En jij bent steeds degene die vragen opwerpt... niet degene die vragen stelt, want je praat na mijn idee zomaar wat want je verwijst telkens naar Trushka haar site, ben je met een opdracht? Maar als je het e.e.a. weet uit het dossier Ton Oldenbroek, dan kun je toch in een notedopje het e.e.a. uitleggen? Maar het gebeurt dat je telkens met één of andere smoes komt die als antwoord moet dienen, en elke keer ga je voorbij aan de aan jouw gestelde vragen, want die ontgaan je... Ben je wel blond of gebruik je 'blond' gewoon als referentie, voor dom omdat dat meer geaccepteerd is? Bij blond denk ik meestal aan grote tieten en onschuld... niet zo'n onevenwichtig wicht zoals jij je gedraagt in je verdediging van Tom Oldenbroek. Je zult hem ongetwijfeld nooit hebben gekent. Ben je zomaar mensen aan het bezighouden omdat jij niet helemaal bij je volle verstand bent. En daar zal je misschien helemaal niks aan kunnen doen..., of toch wel?

   Offe, heeft de politie dat ook gedaan? Hoe dan ook, je laat je geestlijke onvolwassenheid telkens weer zien... Ik bedoel daarmee dat je lichaam wel ouder groeit en je besef daarover maar dat je geestelijk nog steeds als een onvolwassenen reageert... als een tiener.

   Ene, dat schoppen door de politie... dat hebben ze misschien niet hard genoeg gedaan, pak aan!

   Groeten Jeroen!

   Verwijderen
 22. @ Pleket, Heb 2 T'shirts met de tekst " Wat is de rol van Jeroen. P bij de MOORD op Tom Oldenbroek"
  1 voor jou,gratis af te halen 10 september rechtbank Den Haag. Of durf je hem niet van mij aan te pakken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat betreft je opmerking in de eerste zin, wat mijn vermeende 'aandeel' is in het overlijden van Tom, dat kan iedereen in de volgende link lezen... Jij zegt moord Gepke, ik zeg overlijden, en ik leg uit waarom! Maar wat doe jij nu precies? Oh ja, dat weet ik al... maar twee linken om je te vergewissen wat mijn vermeende 'aandeel' nu precies is!

   http://www.kruimelsvoordearmen.blogspot.nl/2012/08/gespiegeld-door-truus-oldenbroek-deel-1.html

   en hier

   http://www.kruimelsvoordearmen.blogspot.nl/2012/08/gespiegeld-door-truus-oldenbroek-deel-2.html

   En waar kan ik jouw conclusie lezen Gepke? Of ga je me nu naar de voorgekauwde illusie van Trushka Oldenbroek verwijzen?

   Met vriendelijke groet
   Jeroen P.

   Verwijderen
 23. Jeroen je bent een smerig laag mannetje om die vrouw zo aan te vallen en te zeggen pak aan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, Alex 'poepluier' nieuwsbreker! Haha, lukt het met je nieuwe site? Ben je nog steeds bezig met het breken van achterhaalt nieuws? En beste Alex, wat je zegt ben je zelf? Ja he, da's jouw niveau, dat 'laag zijn'... Trouwens hoe zit het met jou Munchhausen by proxy? Ook nog steeds over andermans rug aandacht vragen? Ene, wanneer ga je zelfs eens artikeltjes schrijven, nu pik je alles van anderen en roep je, net als Oldenkamp, dat het allemaal jouw ontdekkingen zijn? Sterker nog soms roep je dat je 'de hand hebt weten te leggen op...', op zaakjes die zo oud zijn, ach Alex, na mijn idee ben jij dat 'lage mannetje'. En over aanvallen gesproken, waar ben jij nu meebezig dan? Wat is het dat jou toestemming geeft om Trushka bij te vallen? Ken je de inhoudt van de zaak Tom Oldenbroek wel? Want uiteindelijk gaat het over het overlijden van Tom. Het gaat niet om de waanideeën die Trushka heeft..., of zie je dat verschil niet?

   Hoe dan ook, blijf jij lekker achterhaalt nieuws opdreunen, dan weet iedereen wat die aan jou heeft, toch!

   Verwijderen
 24. Nieuwsbreker (of Truus?) deze dame beweert de grootste onzin. Er is geen enkel rapport van het NFI op die website te vinden. Wel de interpretatie van Truus voor wat het waard is.Er is geen enkel stuk op die website te vinden die haar mening kan ondersteunen.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Nou trek morgen naar Den Haag echt geen pak aan hoor. Gewoon jeans en Tiet'shirt en niet te vergeten
  stevige Timberlands voor het geval bepaalde mensen te dicht bij mij in de buurt komen kan me altijd beroepen op het letsel wat ik over heb gehouden van de Tia's.... hihi soms echt geen controle
  over mijn motoriek. Maar NFI rapporten online lezen lukt mij nog wel.

  Nu.. weer blij met beetje aandacht van mij Pleket?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Succes in Den Haag maar er is toch echt een verschil tussen een mening / opinie van Truus en een officieel NFI rapport. Als je alle stukken zo weinig kritisch leest zul je het niet ver brengen met al je aangiftes en procedures. Truus kondigt wel steeds cruciale stukken aan (blijkbaar ontbreken die op de website anders hoef je ze niet aan te kondigen) maar zoals te verwachten verschijnen ze nooit. (ze verschijnen al 12 jaar niet)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. YYYYYEEEEAAAAHHHHH DHR. Micha Kat wordt morgen vrij gelaten uit de lik.
  Oke onder voorwaarden maar zo kan hij stevig in rust aan zijn verder verdediging werken met de correcte/integere Mr Gerard van de Meer.
  yeeeaaahhhh.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik was nogal verbolgen over Eric Donk's opmerking : "Micha me echt een beetje heeft genaaid op financieel gebied" terwijl Micha Kat op dat moment onterecht in de bajes zat, en zelfs het KG bij Rechter Paris geen soelaas mocht bieden:

  Micha Kat heeft helemaal niemand genaaid, en dat wordt bewezen door a. Dat alleen _hij_ nu achter de tralies zit en b. Hij inderdaad verraden is met een valse oproep om naar Nederland te komen vanuit Laos. Dat Eric Donk geld tekort komt vanwege zijn hobby met verslavende middelen mag nooit gebruikt worden als argument dat Micha Kat hem financieel genaaid heeft. Dan nog iets over Eric Donk. Het is behoorlijk verdacht dat hij WEL in de rechtszaal tijdens het KG van 7 augustus aanwezig mocht zijn, en de anderen als, bij voorbaat veroordeelde, ordeverstoorders in een separaat video zaaltje worden weggeleid. Ook zeer verdacht vindt ik de Video opname van Eric Donk met Joris Demmink (himself) van afgelopen juni :

  JDTV-MEETS-KINDERVERKRACHTER-JORIS-DEMMINK-28062012
  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/14667/jdtv-meets-minerva-joris-demmink

  Sinds wanneer kan Joris Demmink weer zo breeduit lachen? Sinds Micha Kat voor jan joker en noppes nada achter de tralies zit voor meer dan 90 dagen?

  Gelukkig is Micha nu vrij gelaten en kan hij nu zelf weer dingen gaan oplossen. Zand erover hoop ik.

  Robert
  --
  Robert M. Stockmann - RHCE
  Network Engineer - UNIX/Linux Specialist
  crashrecovery.org stock@stokkie.net

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ja joris demmink heeft op bevel van heel dat regentenkabinet heel de Klokkenluiderbeweging goeT weten te kraken infiltreren en uit te schakelen. Klokluidleden en fans klinken tevens nog net zo dom en oblivion als de eerste dag.

  partijen die nu wonnen hebben alleen gewonnen omdat dat regenten misdaadmonopolie heerst en alle media bezit en de verkiezing ook daarom dus zuiverst kiezersbedrog was. De regenten via echtold hirch ballin donner en joris demmink nog even enkele Competiterende partijen molesteren als de PVV en SPON met staatsmiddelen met groet van de gezamelijke winnaars. Enige wet nog maar catchascatchcan en sluipmoord.Heel de PVV periode 1 groot raciaal antisemietenoffensief er tegen door die asiatische snijbonen met hun wet hun staat en mediamiddelen. Niets om Trots om te zijn.

  Ook argusoog is een gevaar sinds de brigades van demmink dat ook aanvielen en kapot maakten en zeevat even tot minion ombouwden die geen enkel Zinnig Geluid dan zweefpartijen en randgebeuren nog durft te plaatsen. Klokkenluideronline een klein autistish clubje geworden zonder Vers Bloed of Info.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Bansample  argusoog.org/heksenjacht-in-een-modern-jasje-gestoken/comment-page-1/#comment-75468
  Han zegt:
  13 september 2012 om 00:35

  Een Vriendin van Mij zat in de kerk en opeens veranderden alle Mensen in demonen en Wist Ze op Slag wat die kerk is en wat het diende. Helaas was ZIJ degene die manischdepressief was verklaard en niet de Gekken die Haar dát MAAKTEN!

  Hekserij is werken met GOD´s verkrachtte en tot slaaf en hoer gemaakte Liefde.

  Wegens roeien met de riemen die Men nog maar heeft werkt de ene in de Hoop op een Lievere Wereld en de ander ten uitsluitend eigen bate ten koste van die Wereld diepst hopeloos geworden van er is niemand die om Mij Geeft en eenzaam. Zo is het Niet GOD deed u uw Leed Niet maar de ondergang van de Wereld deed dat. De zond(zonden-onbewustheid misdaad verkrachtingen en geweld-vloed)vloed is Helaas Geen sprookje geweest.


  argusoog.org/heksenjacht-in-een-modern-jasje-gestoken/comment-page-1/#comment-75467
  Han zegt:
  13 september 2012 om 00:19

  Heb in de aanloop naar de verkiezingen nog al wat hekserij Kinder misbruik en grooming van Volk en Kinderen Gezien. deze “geestelijke” hekserijen bestaan uit geestelijke Volksverkrachtingen via media als dus TV.

  En gevolgen kunnen zijn dat Men opeens “helemaal niet meer Zeker IS van Wat Men van ze Dacht er voor. Zulke dingen.

  Deze vormen van hekserij hebben een directe link met massa Baby verkrachtingen en de welbewuste triggering van de in die Kindtjes aangelegde trauma´s. De combinatie Leeftijdsverschil machtsverhoudingen maken zulke hekserij erg sterk Helaas.

  Helaas zitten alle grote partijen vol met zulk tuig van de richel.
  Het is enkel ook Helaas enkel voor de Deze misbruiken Kennenden te Registreren wat ze doen en wat de Gevolgen zijn. Maar meeste Volk trapt daar echter in als altijd behekst en bedonderd weer eens als rutte en balkenende donner en hirsch ballin pechtold plasterk etc die smeerpijperijen ook deden.

  Kenners Weten Gelijk dit ZIJN dé daders van de schoolreisjes monarchtech en achter dutroux demmink robert m en drent kalbfleisch westenberg wetgevingen staats en Wijkterrorismen Utoya esm eu-Mensehandel heroinebizz en de Kindercreches.

  Enkel via Logica dan Kan Men Bevroeden dat er “iets was”.Partijen gewonnen die juist deden ALLES Waar Men TEGEN IS.En Men Wist dat Eerst Wél!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. argusoog.org/heksenjacht-in-een-modern-jasje-gestoken/comment-page-1/#comment-75463
  Han zegt:
  13 september 2012 om 00:02

  Btw Wereldvliegverkeer maakt van alle Transport MAAR 10% uit en 90% van de GW Overlast en Hoofdpijn.


  argusoog.org/heksenjacht-in-een-modern-jasje-gestoken/comment-page-1/#comment-75462
  Han zegt:
  12 september 2012 om 23:58
  ( astrid zegt: 12 september 2012 om 12:10 Mijn bijdrage aan het ont-laden van de heksenjacht: vanuitkankerbekeken.nl/index.php?hoofd_id=35 )
  Welliswaar pas eenderde Gelezen MAAR NOG NOOIT Heb Ik zo iets GLAShelders Objectief PERFECT Geanayseerds en Geconcludeerds Gelezen.

  Zo als Mijn Eigen ervaringen liggen Moeten Uw Analyses enorm gevreesd Zijn in wetenschappen wetgevingen politiek en media? Vandaar vast dan ook dat Ik Zulks Nooit eerder Tegen Kwam.Veel te Eerlijk en Eer Weer Een Inhoud Gevende. Dank U.


  argusoog.org/heksenjacht-in-een-modern-jasje-gestoken/comment-page-1/#comment-75461
  Han zegt:
  12 september 2012 om 23:18

  kanker verwekken kanker veroorzaken kankergeld opstrijken aan een en daar zorgen ze zorgvuldig voor altijd blijvend bestaande aanslag op alle Geluk.Meer dan 25 jaar geleden zorgde enkel de milieuvervuiling al voor veel zieke kinderen en geboorten met afwijkingen handicaps. Het chroom6 dat We allen in Onze achtertuinen hebben en de kwik dat door Ons Bloed stroomt zal ook niet baten. De eindeloze stroom dwangmedicaties van Geboorte af aan ook niet.Just Your Kid and Your Money and die.

  Btw WÈLK probleem gesteld in politiek en maatschappij Ken je anders dan niet al jaren en jaren decennia en decennia zelfs?

  Gejank om alt energie windmolens oil en war milieuvervuiling global warming terwijl tegelijk ze verzwijgen dat We op 180°C Aardwarmte zitten récht onder Onze Troostbulten. Heel het Land nuts en alle Huizen kunnen er Gratis mee van energie en warmte voorzien worden.

  Global warming en tegelijk niet vertellen dat wereldvliegverkeer alleen al meer dan 3°C aan de gw temp bijdraagt. Enkel usa airtraffic al 1,8 °C en meer.

  Elk politiek item en schience een kunstmatig en opzettelijk veroorzaakt en in stand gehouden probleem kanker en politiek agenda tevens in Onze Hersentjes gestampt met rape tortures drugs en Mind control op schoolreisjes scholen kerken en door politieke groomers en zich als surrogaatouders(monarchtech) opdringende politici en bendeleden als leraren gebruikelijk in teams van een man en een vrouw.

  Totaal weg gedegenereerd verdienen ze 70 miljard aan zorg en aan jeugzorg nog eens 7 mijard per jaar terwijl ze zelf de Kids op die schoolreisjes jaarlijks alle hoeken van de hel drugs gif zware metalen gifstoffen en ziekworden lieten zien.

  Lijsten en lijsten onnodige kosten en schaden. Wié daar aan verdienen is door de Geldstromen en wie de weelden hebben zo te vinden.De daders natuurlijk.Met wélbetaalde handshake en bonushandlangers.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. jrbooksonline.com/PDF_Books_added2009-1/BrainwashingHandbook.pdf
  youtube.com/watch?v=gbiq2-ukfhM
  samuel-heinemann.blogspot.nl/2012/01/devil-devil.html#more
  abbc.net/islam/english/books/secrrel1/The%20Secret%20Relationship%20between%20Blacks%20and%20Jews.pdf

  Aan wat ze de Kinderen deden op schoolreisjes verdienen ze heden nog 7 miljard per jaar via alleen al jeugdzorg per jaar. nog eens 70 miljard aan sociale voorzieningen medicare. Houden zo zitten lekker in de slappe was.

  Die heksen zijn ze vergeten de Brandstapel op te douwen. Mooi christendom.

  Sja wat te denken hoe ze aan én kanker verspreiden en aan het academisch gezaag er aan verdienen?

  Zag net de verkiezingsuitslag …het blijft blijkbaar zo ook.

  Het is nog steeds zo: Helen Mag niet want hij moet er aan verdienen de parasiet.


  argusoog.org/heksenjacht-in-een-modern-jasje-gestoken/comment-page-1/#comment-75404
  Han zegt:
  12 september 2012 om 11:27

  Heksenjacht in de Dark 21ste eeuw. Denk ook aan de gedragingen Jeugd zorg.Hetse op Twitterjochies en Schandalige wetgevers.De belagingen van Kinderen en Jongeren door scholingsgezeur en morele bemoeizucht militantisme groomen en opdringen tot zelfs politici die ze misbruiken en beliegen om hun imago op te blazen er zou een mens in zitten. Maar over de Kinderen als Marianne vaatstra Milly Boele hofnar Kindertjes Kat Vervloersem en duizenden méér geen Wóord.

  @Bonusje

  Youngsters arrested as part of deliberate policy to break Palestinians emotionally electronicintifada.net/blogs/adri-nieuwhof/abusing-children-part-and-parcel-israeli-ideology-says-rights-defender

  En dan hoé demonisch ze zelf zijn: jrbooksonline.com/PDF_Books_added2009-1/BrainwashingHandbook.pdf


  argusoog.org/heksenjacht-in-een-modern-jasje-gestoken/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter#comment-75399
  Han zegt:
  12 september 2012 om 11:14

  hexen exen excommunicatie verbannen vogelvrij verklaarden door die kerk.

  Sommig bans waren drie jaar Dorp of Land uit moeten en niemand mocht je dan kennen of met je praten of je helpen.Snel dood zo.Vogelvrij Rechteloos geen Bescherming meer.

  Helen mocht Men niet Mensen moesten lijden voor hun got van rot en geld alleen maar.Lijden deed slaafs en gewillig zijn.De dood voor hen die stelen als ze Arm zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Bedoel DIT ZIJN ZEER ACTUELE Politiek Agenda ITEMS en tevens Nationale Veiligheid Van Grootst Belang? En juist wat weg gehaald weg geband wordt als joris eenmaal langs is geweest. Zo blijven die wel eeuwig zitten is dan de kans.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Sja de banterreur en zelfcensuur heeft alle media wel bereikt en kunnen we de handdoek in de ring gooien tot onze kleinkinderen volgende eeuw wakker worden en gaan ontdekken dat er iets niet klopt.


  http://www.welingelichtekringen.nl/wetenschap/50362/klimaatscepticus-overtuigd-de-aarde-warmt-snel-op-en-het-komt-door-de-mens.html#comment-649201913

  Wachten op goedkeuring
  Je reactie moet eerst worden goedgekeurd door een moderator voordat deze hier verschijnt.


  Sja wat blijft er nu over van de waarheden en beweringen van uw politieke partijen en milieubewegingen?


  http://www.hln.be/hln/nl/942/Economie/article/detail/1495690/2012/09/04/Volgende-20-jaar-verdubbelt-wereldwijde-vliegtuigenvloot.dhtml

  Ook energie en milieubelasting is maar gewone diefstal en oplichting hoor. Evenals de politieke programmas en beloften.  http://www.welingelichtekringen.nl/wetenschap/50362/klimaatscepticus-overtuigd-de-aarde-warmt-snel-op-en-het-komt-door-de-mens.html#comment-649322674
  Bonusje 14 uur geleden

  Kan nog wel doorgaan dat de gw een bewezen hoax is. En dat is door naar de geopolitieke activiteiten te kijken van de landen die ons die gw hoax aansmeren. Leggen zij dan kilometers zonnepanelen op daken genoeg? Laten zij dan windmolens voor de particulier betaalbaar blijvende toe? Dwingen zij nuts om daken te gebruiken en alternatieve energieopwekkingen? Waarom verzwijgen ze al 42 jaar zeer bruikbare aardwarmte van 180°C recht onder Ons en overal? Waarom zijn al hun militaire inspanningen dan op enkel olie gericht? En geen Cent om gw te bestrijden. Waarom zaaien ze armoeden en energiebelasting zodat We zelf ook niets kunnen?Waarom moet elke auto nog steeds 9865 pk aan boord hebben.Waarom is er geen op Stabilisatie en Duurzaamheid gerichte ontwikkeling en nog steed woninkjes die elke 20 tot 40 jaar afgebroken gaan worden?Waar zijn de 25 jaar geleden afgesproken en beloofde zelfvoorzienende huizen? Waarom wordt de economie niet omgezet naar nuts naar zinnig investeren en kopen en de Burger in charge zelf efficient bepaald wat van Waarde is zonder kooppush om nutteloze dingen?Duitsland heeft een kwijnende Zonnecelindustrie:Een Kansje zou ik zeggen:Maar wat doet deze regering?

  En zo kan deze lijst ellenlang worden. Want er is Meer Altijd MEER.
  Maar dat ze al van begin invloed vliegverkeer verzwijgen en dat er gratis mileuvriendelijke Aardwamte onder Onze Kont zit en heel het Land en Alle Volk Kan Voorzien is toch wel de bummer. Zelfs Aardwarmte opgezet naar perslucht waterstof en elektra en de karretjes kunnen ook gratis. NOPE alleen gebakken lucht en loze beloften als al meer dan 40 jaar. En een of ander idioot heeft voor exact dezelfden gekozen dus dat wordt betalen en zweten vrees ik dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. http://www.welingelichtekringen.nl/wetenschap/50362/klimaatscepticus-overtuigd-de-aarde-warmt-snel-op-en-het-komt-door-de-mens.html#comment-649201913
  Bonusje 16 uur geleden

  Grafiek correspondeerd met start en toename niet van industrie maar van vliegverkeer dat 10% van alle transport uitmaakt en 90% van global warming met meer dan 3 °C.

  Alleen het usa luchtverkeer doet al 1,8°C en meer en dat werd met de WTC aanslag ontdekt toen dat usa luchtverkeer twee dagen aan de grond stond en de globale temeratuur binnen die twee dagen al met 1,8 °C daalde.

  GW kan wel Man made zijn maar de verkeerden krijgen de schuld en de rekeningen. Globalisatie import export is de dood van de Planeet.

  Ook is toch wel algemeen bekend te mogen noemen dat inzake global warming alle Wetenschappers die andere Data Aanwijzen ander verhaal hebben tot zwijgen gebracht worden en ook dat er selectief de krenten uit de Datapap worden gevist en heel de Russische gebiedsdata niet eens Meegenomen worden in de middelingen. Zo kun je van alles wel een brandend huis maken. Angst verdiend en verdiend goeT.

  Zelfs zijn er Data dat geheel het Zonnestelsel en andere Planeten ook tegelijk opwarmen.

  Wel mooi dat er triljoenen aan gwscams omgezet worden en heel de sciencebudgets er vet van zijn maar dat verhuld wel Waarheden die Redden kunnen. Wat te denken een drieklovendam dat China naar de Evenaar trekt met 40 jaar en waar zijn We dan? Wij maar denken dat het gw is en zelfs New York gaat onder een steeds dikker pak sneeuw geplaagd. Waarheid is dus best wel handig. @Bonusje

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @Sam, piss off met je onbeschofte offtopic spam hier.
  Nettiquette betekend, je plaats 1 commentaar, daarna is een ander aan de beurt, daarna kan je weer een commentaar plaatsen. Uitzonderingen als je commentaar niet in het gegeven veld past, of andere geldige reden. Maar dan zal je toch op ze minst on topic moeten blijven. Op mijn blogje zou je nu al een jaar verbannen zijn.

  Ik heb ook bizonder veel problemen met al deze ad hominum aanvallen op Gepke de Leef. Mocht de webmaster mijn mening delen, gaarne een lijst van de IP's, zodat ik die lui een ban kan geven op me eigen blogje. Wat men ook moge denken over Gepke, ik en anderen zien haar toch als een heldin. Ze kan mij aanvallen wat ze wil, ik blijf haar bewonderen om haar moed, inzet en volharding. Lieden die haar aanvallen zijn verdachter ervan een mol te zijn dan Arend Zeevat, voor mij tenminste, want ik weet te weinig over dit conflict om er heden iets zinnigs over te zeggen.

  Betreft de inhoud van het artikel, mocht de noeste lezer zich die nog herinneren, heer Zeevat is een vrijwilliger, die toevallig ook een baantje heeft bij de psychiatrie. Dat kan leuk zijn voor een interview voor vragen en verder onderzoek, maar ik weet niet eens op welke afdeling hij werkt. Dergelijke zaken dienen op een leuke manier met hem geregeld te worden, niet zoals hier het vooraf beschuldigen van een mol te zijn. Ik vind hem verder niet zo direct sympathiek, ik stel grote vragen bij zijn attitude bij de interviews, maar voor mij is dat gemakkelijk opgelost omdat ik meer dan genoeg online radio stations ken waar ik naar mijn smaak betere informatie kan halen. Dus ik verzoek vriendelijk de beste man met rust te laten, laten we dankbaar wezen dat hij het gratis wil doen. Waarom hij in conflict is geraakt met anderen, ik weet te weinig om daarin hulp te bieden.

  Inderdaad, de NOS en hun gevolg bestaat uit charlatans, cult leiders en sektarische desinformanten voor modern bijgeloof. Al Quaida complot, het complot van de conservatieven, het complot van de kapitalisten, het complot van links. De NOS bestaat uit zeer verwerpelijke complot theoristen... Laat u niet gekmaken, Al Quaida bestaat niet als autonoom gegeven, het is een dekmantel voor allerlei zaken. Er is geen strijd tussen conservatieve communisten en linkse liberalen, rechtzinnig of vrijzinnig. De jeugd heeft het verleden, om van te leren, de ouderen hebben de toekomst, om zich druk over te maken ten bate van de gemeenschap.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Uitzonderingen als je commentaar niet in het gegeven veld past" Ja meneer de idioot zo IS Dat he.

   "want ik weet te weinig over dit conflict om er heden iets zinnigs over te zeggen."

   En ook Daar Bingo meneer bosgeus. http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/arend_zeevat_vs_psychiater_willemuyn#c122146

   Verwijderen