vrijdag 20 juli 2012

SG kapt er mee!

Het kan Sterker en Socialer.  PVDA Topambtenaar Annink neemt de partijslogan blijkbaar letterlijk.
Nadat hij er een mooi zooitje van heeft gemaakt bij Defensie, vertrekt de huidige SG van Defensie nu naar Sociale Zaken. Hier zal hij zijn oud medewerkers weer gaan opvangen , die er dankzij de bezuinigingen bij Defensie worden uitgegooid. Dat Defensie er de laatste jaren niet sterker op is geworden mag wel duidelijk zijn.  Als  je een vrachtauto verkeerd parkeert op een van onze militaire vliegvelden kun je de halve luchtmacht een dag aan de grond houden!

Gelukkig is de oplossing voor onze landsverdediging nu gevonden. We gaan samenwerken met de Duitsers! Met een beetje geluk kunnen we onze eigen Orions ook nog terug leasen en Valkenburg weer open gooien! Dat is toch gebouwd door de Duitsers dus daar voelen ze zich thuis. Om alvast in de sfeer te komen willen wij wel verklappen dat er daar ergens in een bunker een door de Duitsers gezochte voortvluchtige ondergedoken zit!

Dhr.Annink gaat trouwens niet op zoek naar een nieuwe baan wegens alle schandalen rondom diefstal, klokkenluiders en screenings. Om de zoveel tijd moeten SG's van plekje wisselen
Wie wel echt op zoek mag naar een nieuwe baan is deze "klokkenluider". Komt dit alles door een lompe racistische instructeur of zou er weer eens meer aan de hand zijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten