dinsdag 31 juli 2012

NASA over Niburu en het einde van de wereldVergaat de aarde in December? Dr, David Morisson spreekt over de waarschijnlijkheid dat de aarde dit jaar aan zijn einde zou komen en bespreekt de rol van de legendarische planeet Niburu.
Ook komen enkele complotten rondom de werkzaamheden van NASA zelf aan bod. 

Afgelopen maand was het trouwens alweer 43 jaar geleden sinds de mens voor het eerst voet op de maan zette. In die 43 jaar hebben we in vergelijking met de 10 jaar die het koste om het maanlandingsprogramma uit te voeren, op technologisch gebied maar bitter weinig bereikt op het gebied van menselijke ruimtevaart. Er zijn in Nederland zelfs discussies gaande over bezuinigingen op de ruimtevaartindustrie, dit terwijl deze sector met iedere euro die er in gestoken wordt er minstens 3 nieuwe oplevert.

Om de sfeer niet te verpesten zullen we het er maar niet over hebben hoe ongelooflijk kortzichtig de mensen zijn die deze bezuinigingen willen doorvoeren. Alleen al het idee dat er wel een Niburu of Doomsday zou zijn, is reden genoeg om snel met zijn allen de Cosmos te gaan verkennen. Als we hier blijven branden we zoiezo eeuwig als de zon groter gaat worden, wanneer we de hemel ingaan kunnen we "in het leven hierna" eeuwig leven. Wat dat betreft is het erg zonde dat juist een CDA'er het weer niet helemaal lijkt te begrijpen! Waarschijnlijk zijn de politici die willen bezuinigen bang dat zij straks zelf worden afgeschoten voor een enkeltje Mars of nog verder. Stiekem lijkt het ons wel leuk zo'n commerciële realityshow waarbij Maxime Verhagen jarenlang zit opgesloten in een ruimteschip, samen met Diederik Samson en zijn radioactieve zeehond! Aangezien de partijkassen van de grote politieke partijen ook bijna leeg zijn, is dit volgens ons eigenlijk misschien wel de beste oplossing voor iedereen.  Per aspera ad astra!

Tot die tijd zullen wij het nog moeten doen met de beelden uit het verleden.

3 opmerkingen:

  1. wordt er zo moe van, je komt ET overal tegen http://www.veteranstoday.com/2012/07/31/breaking-extra-terrestrial-ufo-confirmed-by-intelligence-agency/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. NASA = Never A Straight Answer

    BeantwoordenVerwijderen