maandag 23 juli 2012

Een gesprek met Micha Kat


 
Op verzoek van Andre Vergeer hier zijn interview met onderzoeksjournalist Micha Kat, die waarschijnlijk tot September vast zal zitten. Helaas horen wij in dit interview niets over de redenen van Micha's terugkeer uit  laos en het verloop van zijn verhaal na aankomst op Schiphol. 
Wat waren de exacte schorsingsvoorwaarden die hem waren opgelegd en hoe zou het nu eigenlijk zitten het met de bommeldingen die Kat gepleegd zou hebben? Als het aankomende kort geding over zijn hechtenis positief voor hem uitpakt, kunnen we het hem aankomende week misschien vragen. Mocht je zelf ook een vraag hebben dan kun je die hieronder plaatsen.

4 opmerkingen:

 1. DoeNietMeerMee23 juli 2012 om 07:05

  Henk de Graaff, weggepromoveerd als Officier naar Rechter in Haarlem, ging creatief met dossiers in het Click-fonds, hoe komt die in Den Haag?

  Bij KULTV wordt mijn comment dat daar zelfs Micha geregisseerd werd met hun knip en plakwerk verwijderd; weet Micha dat die omgebouwd wordt tot een MK Ultra? Had hem nooit getroffen met blauwe mondhoeken van de reptielen fristi.

  Over Haarlem gesproken, weet iemand wat een gebruikelijke termijn is op een wrakingsverzoek? Heb er nu een tijdje een ingediend maar nog niets vernomen. Het zal de vakantie zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet dhr. Kat zelf ook nog zo weinig verschil met zijn zogenaamde "alternatieve newswebsite" en de mainstream outlets?

  Censuur, copy-pasting, verdwaasde "repeaters", akelige intolerantie, een karrevracht aan aannames die nauwelijks of geen deugdelijke gronden hebben, maar gewoon als "waarheid" overal neergekwakt wordt? De cultus van "de waarheid"?
  De profeten en verlossers die de mensheid zullen doen "ontwaken", de Luciferiaanse new-agers als Zeevat, Messing, Icke, en al die heulers en nuttige idioten als "mind over matter"?? Die de massa prepareren voor het nieuwe tijdperk van ontwaken en verlichting?? Verlichting???
  In de voetsporen van Blavatsky, Bailey, Krishnamurti c.s., NWO Theosophisten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook een mooie vraag en zeker een die gesteld moet worden!

   Verwijderen
 3. @doenietmeermee
  Dank voor de info...en goede vraag!
  Volgens ons kan bijna geen een van onze lezers deze vraag zo uit zijn hoofd beantwoorden. We moeten maar eens snel gaan werken aan onze rechtspraak voor dummies serie!

  Stiekem zitten we hier s'avonds in een hoekje van de JDTV bunker wel eens een traantje weg te pinken over het lot van klokkenluideronline. Dit hadden we ons toch heel anders voorgesteld toen we aan project begonnen.

  Gelukkig zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud of het modereren van kul of klol, we betreuren het voor Kat dat zijn levenswerk een hangout lijkt te zijn geworden voor een of andere nieuwe religie. Helaas lijken de gelovigen vaak echter net zo schijnheilig te zijn als de systemen en geloven die zij zelf bekritiseren. Al die lichtwezens doen ons eerlijk gezegd aan niemand minder dan Jim Jones denken.

  Dat Zeevat zich op internet onder zijn eigen naam om iemand bekommerde, maar ondertussen als zijn alter ego de psychiater Willemuyn diezelfde persoon de grond in boorde d.m.v. zogenaamde psychiatrische analyses, is gewoon iets wat ons eigenlijk helemaal sprakeloos maakt. Er komt nog net een woordje uit....bah!
  Je zou bijna gaan denken dat er echt wat in het water zit!
  Is iedereen nou echt helemaal gek geworden in dit land?
  Zou dit komen door de effecten van fluoride of door de cocktail van medicijnrestanten die niet uit het water gezuiverd worden bij de waterzuivering?

  Mochten wij binnenkort ook gekke trekjes gaan vertonen dan stellen wij het op prijs als jullie ons tijdig waarschuwen.

  Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen