donderdag 26 juli 2012

Dreigementen in WaalreTijdens een bewonersbijeenkomst in Waalre kregen wij een dreigbrief. Deze brief werd ons overhandigd door een van de bewoners van het "woonwagenkamp". Deze mensen werden door diverse media direct na de aanslag al geprofileerd als potentiƫle daders. Tijdens onze eerste pogingen om met deze mensen in contact te komen, bleek hun inmiddels diep gewortelde wantrouwen tegen de media. Zodra duidelijk is wie de daadwerkelijke daders zijn, zijn deze mensen bereid tot een interview met JDTV. Hieronder de tekst van de dreigbrief.

  
Gericht aan K. Ampers


"Hallo, kampvolk. Ik hoop dat iemand van jullie dit kan lezen, zal wel niet want jullie zijn zeker allemaal analfabeet. Dat krijg je ervan als je niet naar school gaat. Iedereen in het dorp weet wat jullie doen. Gestolen spullen, grote bakkes in de Wolderse Wever en overal wietplantages op het kamp. Niemand zegt daar iets van, maar deze keer hebben jullie jezelf genaaid. 

Alle bewoners van Aalst-Waalre willen jullie nu weg hebben en dat gaat lukken nu, vuil smerig kutvolk. Ik ga niet zeggen wie ik ben anders steken jullie mijn huis ook aan als er niemand is. Stelletje zielige kutkampers. Maar jullie gaan opflikkeren hier stom kutvolk. Iedereen in het dorp haat jullie. Ze zouden jullie, vies smerig kutkamp moeten aansteken. Jullie gaan eraan. Eigen schuld. 

Ik zou de Shellpomp in Waalre ook aansteken want jullie staan met die VW Golf en VW Bora ook op video. Stomme kampers." 

3 opmerkingen:

  1. Burgervader had vorige week hele andere teksten dan de laatste keer voor camera. Hebben jullie eens op zijn wiki pagina gekeken? Boeiende loopbaan als diplomaat, nu behaaglijk in Ravenstein?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. we gaan zijn beste nieuwe vrienden worden nu, dat begrijp je natuurlijk wel! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. weet niemand crack uit te halen

    BeantwoordenVerwijderen