vrijdag 6 juli 2012

Download gratis het boek 'Hersengarage'

 

Download het hier.

Drie jaar geleden bundelde Zapruder Inc. hun meest opvallende artikelen tot een boek.
De artikelen werden geschreven tussen 2006 en 2008.
Inmiddels is heel veel veranderd. Destijds werden we uitgelachen, onmogelijk gemaakt en genegeerd. We waren de gekke aluhoedjes.
Inmiddels heeft Zapruder Inc. het complotdenken niet alleen op de kaart gezet maar heeft geschiedenis veel van onze gekke verhaaltjes gelijk gegeven. Publieke opinie heeft complotdenken omarmd, alleen politiek en mainstreammedia willen er nog steeds niet aan, die vinden hun eigen wereldvreemde bubble kennelijk toch nog te comfortabel.
De kloof tussen politiek en MSM aan de éne kant, en ‘het volk’ aan de andere is kant is enorm. Groter dan destijds toen we de artikelen schreven. Het was een wonderbaarlijke tijd, back in the days, en er is hopelijk dankzij ons en ons publiek een hoop veranderd in de manier waarop mensen tegen hun maatschappij aankijken.

Nu we ons contract met de uitgever hebben stopgezet, zijn we in de gelegenheid ook het boek met jullie allemaal te delen. Het is het manuscript zoals we dat destijds aan de uitgever gaven, we kregen geen toestemming de geredigeerde versie te delen.

(Bron: Zapruder, geschreven door Patrick Savalle)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten