vrijdag 13 juli 2012

Demmink update!

" The Demmink case is an internal Dutch affair but there are things Washington can do to protect the rights of children in this affair."

Ik ga me bijna schamen om Nederlander te zijn!
In navolging van The American Spectator heeft ook de Amerikaanse persdienst UPI heeft de kwestie Demmink inmiddels opgepikt en hier een  artikel aan gewijd.  Zullen wij net als in 1945 bevrijd moeten gaan worden door de Amerikanen of kunnen wij zelf iets doen?
Het zou toch mooi zijn als we samen kunnen voorkomen dat ome Bill  moet ingrijpen. Vorige week was op deze site te zien  hoe Dhr Demmink alle beschuldigingen tegen hem net niet ontkende.

Het gaat trouwens weer lekker met de beeldvorming. Afgelopen week lazen we eerst dat de rijksrecherche heeft gefaald om een liegende rechter te onderzoeken. Waarna we vervolgens ook nog eens moesten aanzien hoe een journalist met een roze plopkap aantoonde dat er totale idioten rondlopen op onze politieopleidingen. Zouden al die incidenten hier het gevolg van zijn? Ons vertrouwen in de rechtsstaat is inmiddels zo diep gezonken dat we bijna in de holle aarde theorie gaan geloven!


Het begint er op te lijken dat je inmiddels alleen welkom bent bij de politie als je je bek houdt, je af en toe iemand door zijn hoofd schiet en gezamelijk met je collega's op straat weerloze burgers mishandeld. Wij worden echt kotsmisselijk van dit soort zaken. Zeker als wij denken aan de mensen binnen politie en justitie die wel integer zijn en hun vak met eer en trots proberen uit te voeren. Hoe lang moeten deze mensen nog lijden onder dit imago en de huidige cultuur binnen hun ´bedrijf´?


We hebben een boodschap voor al deze eerlijke en oprechte mannen en vrouwen die zich inmiddels ook wel dood zullen schamen. Nog heel even volhouden mensen! De grote schoonmaak komt er aan!

In de tussentijd ter inspiratie een nummer uit de JDMTV classic feelgood collection!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten