zaterdag 14 juli 2012

De voortvluchtigeVaste JDTV kijkers weten inmiddels vast wel dat je om het minste of geringste kan worden uitgeleverd aan Polen. Dat dat ook geldt voor Duitsland kan voor sommige een verrassing zijn.
Wat begon met een filmpje over  Dhr.Horchner, lijkt nu uit te groeien tot een complete serie over Nederlanders die om de meest bizarre redenen worden opgepakt en uitgeleverd.
Vandaag het verhaal van de voor de politie voortvluchtige Marcel Schunken.

Het Europees Arrestatiebevel is een directe aanval op onze al eeuwen bestaande democratische burgerrechten! Het is jammer dat het brede publiek hiervan amper kennis heeft opgedaan, dit komt mede door de bijna complete media-blackout. We hopen uiteraard dat het binnenkort toch echt een keertje opgepikt gaat worden door de msm, anders gaan we het nog erg druk krijgen!In mei 2004, is het Europese arrestatiebevel van kracht gegaan.
Iedere Nederlander kan sindsdien, zonder opgaaf van reden, worden uitgeleverd aan een andere lidstaat uit de EU. Zo kan bijvoorbeeld een Poolse officier van Justitie, de politie in Nederland verplichten iemand te laten arresteren. Ze hoeven er alleen maar naar te vragen, en zonder voorafgaand proces ga je geboeid het vliegtuig in. Geen enkele Nederlandse instantie kan je dan nog helpen, daar zijn ze simpelweg niet toe bevoegd.

Het excuus voor deze Stasi praktijken zijn de aanslagen op 9/11 en de groeiende angst voor terrorisme. Aanvankelijk zou het alleen om verdachten van terroristische activiteiten gaan, maar inmiddels geldt het voor iedereen. Uiteindelijk was het natuurlijk allemaal voor ons eigen bestwil, tenminste zo proberen ze het aan ons te verkopen.
Al jarenlang worden op deze manier onze vrijheden ons langzaam maar zeker ontnomen.
Lees bijvoorbeeld de uitspraak van de premier van Luxemburg, Jean-Claude Juncker over de manier, waarop de besluitvorming in de regeringsconferenties van de EU tot stand komt:

We nemen een besluit, lanceren het en kijken enige tijd toe of er geen groot geschreeuw opstijgt of enige opstand uitbreekt’. ‘Wanneer dat niet het geval is, vermits de meeste mensen helemaal niet begrijpen wat aan de hand is, gaan we weer verder, stap voor stap - tot de terugweg is afgesneden'  (Publicatie Der Spiegel, nr. 52, jaargang 1999, p.136).

12 opmerkingen:

 1. off topic, behalve dan dat er wel meer black outs zijn: goud en ander edelmetaal wrakingsverzoek:
  http://www.silvertv.tv/index.php?option=com_content&view=article&id=21:vrijgesteld-niet-vrij-ii&catid=2:geschiedenis&Itemid=3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O: wel weer een 48 uurs vlinder

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh we gaan snel kijken voor hij weer wegfladdert!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lees deze dan ook even, en dat laatste tussen haakjes

  http://silvertv.tv/index.php?option=com_content&view=article&id=61:opvattingen&catid=8:olifant&Itemid=16

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellige lui, die "KLOL-lers".
  Een handjevol zielepieten, wat mij betreft, die schijnbaar geloven dat ze de wereld een dienst bewijzen; zogenaamde "wakker mensen". Pffff, als dit soort dwazen het prototype "ontwaakte aardbewoner" is, dan wil ik nooit ook maar iets te maken hebben met die sekte.
  De "lichtwezens" en "broeders en zusters van het licht" van mind over matter c.s.,
  hahahah, is Lucifer niet de brenger van het licht? Dacht het wel.
  Het zijn een stelletje domme papegaaien, die leven in een illusionaire matrix.; "truther whores".

  "Davidickedebunked" vind ik een aanrader. Die zogenaamde alternatieve media maakt deel uit van een plan, of de spelers zelf daar nu wel of niet bewust van zijn.
  Het maakt wellicht ook wat inzichtelijker waarom bijv. ook Micha zich zo vreemd gedraagt.
  Ze zijn bezeten (geraakt), al of niet bewust.
  http://davidickedebunked.com/

  Het ga je goed, donkey.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. He anoniempje! dank voor je support!
  We gaan hier gewoon verder om af te maken waar we aan begonnen zijn.
  Achter de schermen zijn we met hele spannende dingen bezig geweest, binnenkort meer hierover op deze site!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. KLOL is heel wat anders als JDTV! Hier lees je niks over de 'holle aarde' en reptielen, maar gewoon kritisch nieuws en harde feiten! Als je dat soort mensen wil bashen moet je naar KLOL gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik snap je frustratie goed, ik erger me soms ook kapot aan van die aluhoedjes maar ik probeer er de humor van in te zien. Bedankt voor je linkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik moet er ook wel om lachen!
  Ze noemden me landverrader, toen ik een linkje plaatste naar dit filmpje hebben ze het meteen weg gecensureerd.

  Wel zielig voor Kat dat zijn site waar hij zoveel energie in heeft gestoken op deze manier eindigt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. boiling frog syndrome...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. En dan te bedenken dat klol groot geworden is door de aansprekende JDTV filmpjes. Niet te geloven dat het deze kant is opgegaan.

  Het komt met name door de argusooginvloeden die bij klol de macht gegrepen hebben. Argusoog..., over een beetje doorslaan gesproken zeg. En ik heb ook meerdere keren het idee gekregen te maken te hebben met controlled opposition v.w.b. argusoog en nu dus ook met klol. Mensen die werkelijk voor openheid en transparantie zeggen te zijn, die gaan niet helemaal los als iemand eens zijn mening geeft op basis van hoe diegene situaties ervaart. Mensen die verbondenheid willen, die gaan niet medestrijdgenoten zo publiekelijk afvallen, zoals die Kat Eric heeft zitten afzeiken.

  Het is mijns inziens dan ook Kat die hier mee begonnen is, dus waar die Mind het vandaan haalt? Het zal wel weer een agendaatje zijn wat er verdedigt moet worden.

  Argusoog/klol staat niet eens op zich zelf. Meerdere zogenaamde vrijheidsbewegingen blijken nog fascistischer in elkaar te zitten dan datgene waar ze zeggen tegen te strijden. Een en al verdeel/heers en kuddementaliteiten, c.q. apenrotsen. Om over cenzuur maar niet te spreken. Word je wie je bestrijd?

  Eric, je situatie lijkt herkenbaar, maar maak je niet druk. Zonder klol/argusoog komen we er ook wel.

  Greetz (zag je nog fietsen van de week :) )

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beetje jammer idd, maarja!
  Volgende keer wel toeteren he! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen