donderdag 12 juli 2012

Beste Geenstijl bezoekers...
De kans is klein dat  je hier bent gekomen  bent via het twitterlinkje uit het plaatje hierboven.
Als het wel zo is betreuren wij het dat je hier via GS terecht bent gekomen. Eigenlijk mag je hier niet kijken! Maar voel je niet te schuldig, zoals het plaatje al verraad kijken wij daar ook wel eens rond.

Helaas hebben wij een beetje een pijnlijke relatie met de mannen van Geenstijl. Lang geleden kwamen we via de comments op Geenstijl via het Anne Frank huis in het Anne Frankplantsoen terecht. Hier schrok Joris zich de tering van en binnen no time hadden we onze eerste ban te pakken. Daar is het overigens ook bij gebleven, want wie wil er nu geregistreerd zijn bij een site die zich kritisch voordoet maar je meteen een ban geeft als je een echte vraag stelt?  Hier namen we natuurlijk geen genoegen mee en gingen op pad.   Na wat zoekwerk en een tip van Kim zochten we de confrontatie met het roze gevaar. Het antwoord van Uberdude Rutger stelde ons echter zwaar teleur.Geenstijl durfde zelfs geen foto van Joris Demmink te plaatsen bij hun eerste artikeltjes over de beschuldigingen tegen de topambtenaar van Justitie en bestempelde de zaak later zelfs als een complot. Aangezien wij openheid over de kwestie Demmink eisen, verwachten wij eigenlijk dat andere mensen dit gevoel zouden delen. Het kan tenslotte toch niet zo zijn dat de baas van justitie een crimineel is! Daarom werden we ook een beetje misselijk van de ban door Joris von Loghausen.
We kunnen natuurlijk weer de link gaan leggen met de loyaliteit van de Telegraaf aan het wettelijke gezag in 40 - 45 maar zo kinderachtig zijn we niet. Bijna waren we nooit meer terug gekomen op GS. Gelukkig strompelde er een tijdje geleden een kwaliteitsjournalist GSHQ binnen zou er nog hoop zijn voor deze ooit zo stoere site? We zijn benieuwd en hopen dat er binnenkort nog een "vervolgartikeltje" komt over deze kwestie! Ook zijn we benieuwd of Rutger zelf het antwoord op zijn foute vraag heeft gekregen. Zeker aangezien hij nu zelf vader is!P.s. Nadat de Telegraaf Hyves over had genomen, hebben wij eigenlijk nooit meer op onze broedplaats op dit voormalige internetfenomeen gekeken. Hyvende JDTV fans kunnen daarom dus nog altijd solliciteren naar een baan als beheerder van deze site om de boel daar nog eens lekker te trollen. De hoofdtaak is echter het melden van evt serieuze verhalen, het beantwoorden van kijkersvragen en natuurlijk het doorgeven van tips over die vreemde enge buurman of Rutger zelf!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten