zondag 22 juli 2012

9/11: Uniek straatfootage!

Ook al is 9/11 bijna 11 jaar geleden, nog steeds merken we dagelijks de gevolgen van deze zwarte bladzijde in de geschiedenis. Daarom zijn de beelden van de aanslagen nog steeds actueel.
Gelukkig hebben veel mensen die dag hun camera gepakt en uniek beeldmateriaal geschoten, dit geeft een veel realistischer beeld dan wat de media schetst, die vaak op een creatieve manier van alles weten te knippen en te plakken.
In het bovenstaande filmpje zie je hoe burgers reageren op de aanval van 9/11 nog voordat het brainwashen van de media begon. Velen denken dat er bommen zijn geplaatst, dat blijkt ook uit het commentaar van een man in een busje die mensen waarschuwde met de woorden; 'Take The Day Off, They're Blowing Up The Buildings!'
Ook zijn er een aantal burgers die verbaasd reageerden dat de torens waren ingestort en (haast) niet konden geloven dat het vliegtuig de oorzaak was.

Ik zelf heb tijdens straatacties gemerkt dat ongeveer 1 op de 10 mensen nog maar gelooft in het officiele verhaal. Ongeveer 6 van de 9 heeft twijfels en de overige 3 kent heel 'Loose Change' van binnenuit en hoef je niets meer uit te leggen.
Nu vraag ik mij af hoe politici over dit onderwerp denken.
Vorig jaar, tijdens de premiere van de AE911Truth docu 'Experts speak out' in het Tuschinski Theater was er ook een kamerlid aanwezig van de ChristenUnie. Het scheen dat dit kamerlid zeer geshockeerd de bioscoopzaal verliet. Helaas hebben we nooit meer wat van hem gehoord. Als iemand nog zijn naam kan herinneren dan horen we het graag!

We willen graag op de hoogte worden gehouden van eventuele acties rondom 9/11.
JDTV wil hier dan graag bij zijn om een mooie reportage te maken! Bovendien hebben we nog een hele doos met AE911Truth flyers die nog uitgedeeld moeten worden :)


Auteur: Furb

Geen opmerkingen:

Een reactie posten