vrijdag 11 mei 2012

Joris D. kapt er mee!Joris gaat er mee stoppen!  Op de site van de Algemene Bestuursdienst is een vacature te vinden waarin de overheid aangeeft op zoek te zijn naar een nieuwe Secretaris Generaal van Justitie. de sluitingsdatum voor sollicitaties is op 23 Mei, dus mocht je nog aan de slag willen als SG wees er dan snel bij!

Joris is de laatste jaren natuurlijk vaak in opspraak geweest, van de IRT affaire tot kindermisbruik in Turkije. Hoewel al eerder bekend was dat Joris nog een tijdje langer zou blijven, is dit voor ons van JDTV natuurlijk een moment waar wij al lange tijd op wachten. Toch blijft het teleurstellend dat er ondanks een onderzoek van de rijksrecherche nog altijd vragen zijn over het verleden van deze man. Uiteraard zullen we deze vragen niet naast ons neer leggen en ook de komende tijd  onderzoek blijven doen. De onrust in Turkije van de laatste weken zou hier nog wel eens een mooie rol in kunnen gaan spelen. Zou Joris nog de kans krijgen om het nieuwe Justitiegebouw te openen?

2 opmerkingen:

 1. Zou Joris ooit nog eens terechtkomen waar hij thuis hoort, in een cel?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ons betreft wel.
  Na een eerlijk proces!

  verontrustend om te zien dat de man die de leiding had bij het rijksrechercheonderzoek naar joris, betrokken lijkt te zijn bij het schandaal rondom de inzet van burgerinfiltranten bij harddrugsmokkel!
  zie het filmpje IRT 2 op deze site.

  BeantwoordenVerwijderen