dinsdag 22 mei 2012

Geen commentaar!Richard Korver is de advocaat van de ouders in de Amsterdamse zedenzaak.
Tenzij de camera van JDTV in de buurt komt, dan gaat onmiddellijk zijn mond op slot en keert hij ons letterlijk de rug toe! Een beetje vreemd want wij hebben deze man nog nooit gesproken!
Zou hij onze slogan iets te serieus nemen, of is er meer aan de hand?

De eerste keer dat ik Korver zag, was toen ik voor zijn kantoor langs liep en hem achter het open raam met zijn voeten op het bureau zag telefoneren.  Aangezien een gesprek met Korver het doel was voor die dag, zette ik de camerakoffer op de stoep en begon de camera te pakken.
Opeens hoorde ik achter mij een luide schreeuw. De onderzoeksjournalist Micha Kat die ik destijds volgde, was in zijn enthousiasme op het hekje onder het raam geklommen en had Richard Korver alvast spontaan begroet. Toen ik omkeek zag ik Korver nog net wegspringen van achter zijn bureau, om vervolgens niet meer op te komen dagen. Er kwam een schilder die het raam dichtdeed en de binnenluiken sloot. Enkele minuten later werden wij aangesproken door een motoragent, dit was het begin van een van de meest bizarre JDTV afleveringen aller tijden!

Binnen no time kregen we bezoek van de politie en werd Micha afgevoerd naar het bureau, toen ik daar aankwam hoorde ik de agent die Micha naar het bureau had gebracht zeggen dat ze hier eigenlijk niets mee konden, maar dat ze de volgende keer wel creatief zouden gaan. Niets bleek minder waar en in een latere aflevering worden we wederom door de politie belaagd, tijdens een poging om Richard Korver voor de camera te krijgen. Blijkbaar heeft dit creatieve gedrag van de politie een gevoelige snaar geraakt, want enige tijd later volgde een enorme uitbarsting van Micha op een politiebureau, nadat ons geweigerd werd om zijn aangifte tegen o.a. de creatieve agent op beeld vast te mogen leggen. Tijdens een later bezoek aan het kantoor was het weer raak.
Ditmaal kreeg Micha zelfs bezoek van een GGZ arts in de politiecel waarnaar hij was afgevoerd.

Al met al niet echt een gelukkige start van onze relatie met Dhr.Korver.
Het is natuurlijk wel jammer dat wij hierdoor geen vragen kunnen stellen aan de advocaat van de ouders in de grootste zedenzaak die Nederland in de afgelopen jaren gezien heeft.
 En er zijn nog meer dan genoeg vragen. Persoonlijk vraag ik mij o.a. af of Robert M. en zijn vriend echt niets verdiend hebben aan deze zieke hobby. Omdat de daders niet over financiĆ«le middelen zouden beschikken, zal de staat de schadevergoedingen en de advocaatkosten op zich nemen. Hierdoor betalen wij volgens mij allemaal mee aan de schade die Robert M. heeft aangericht! 
Ik ving via een speaker van een tv ploeg half op dat Mr.Korver per punt een bedrag van 579 Euro kreeg toegewezen van de rechter, hoeveel van dit soort punten zouden er zijn en wat kosten die advocaten van Robert en Richard eigenlijk wel niet ....betalen wij daar ook allemaal voor?

Het antwoord op deze vraag zullen wij in ieder geval niet krijgen bij het kantoor van Richard Korver, want hoe het er daar aan toe gaat is eigenlijk ook behoorlijk ziek! Ik heb geen idee wat we hebben misdaan, maar volgens mij ben ik helemaal onschuldig. Ik heb geen idee van wat zich eerder eventueel al heeft afgespeeld tussen Kat en Korver, maar die 2 zijn blijkbaar als water en vuur!
Maar waarom er iedere keer een hele politiemacht moest uitrukken snap ik nog steeds niet


Een ding weet ik wel zeker, als je zoveel politie ziet 
moeten er toch wel ergens hele grote boeven in de buurt zijn?!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten