vrijdag 23 maart 2012

Valse geruchten


Helaas in tegenstelling tot de geruchten geen bedreigingen of grote geldbedragen voor JDTV.
Wat we wel kregen was een verdrietige e-mail van de ex man van de "supergetuige".


Recent hebben wij op deze site de beelden gepubliceerd van de zogenaamde "supergetuige", wiens verklaringen op vele plekken op het internet terug zijn te vinden. Zij beweert dat haar ex man deel uit maakt van een zeer machtige en gevaarlijke maffiafamilie, die vele moorden op zijn naam zou hebben staan.

In augustus 2010 heeft JDTV een interview opgenomen met deze vrouw en haar verklaringen vastgelegd. Hierna hebben wij deze zaak naar ons beste kunnen onderzocht.
Aangezien wij geen feiten hebben kunnen vaststellen die het verhaal van de getuige bevestigen, hebben wij destijds besloten om dit niet te publiceren. Na het plaatsen van dit verhaal op diverse websites, hebben wij besloten om dit wel te doen zodat eenieder hier zelf over kon oordelen.

Dit tot groot verdriet van de broers. Na een korte mailwisseling met hen hebben wij besloten om dit verhaal alsnog te verwijderen.  I.v.m. hun privacy hebben de broers gevraagd deze e-mailconversatie niet te publiceren, hetgeen wij dan ook niet voornemens zijn.

Dus geen groot complot, maar een ernstig familiedrama!
13 opmerkingen:

 1. Een 'verdrietige' email van 1 broer en een verzoek van de broerS (meerdere) om de conversaties niet te publiceren.

  Hm, klinkt als een serieuze bedreiging?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je voelt je blijkbaar wel heel erg snel bedreigd :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het verhaal van de broers van Korlaar is gewoonweg ONZIN ! Ik hou me al 18 jaar intens bezig met de organiseerde misdaad in NL en Europa, en ik heb deze namen nog nooit gehoord in welk verband dan ook, de dood van André brilleman en Houtman daar hebben hun m.i. niets maar dan ook niets mee te maken !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eric, ik heb niet het gevoel dat je werkelijk bedreigd bent ...
  Weet je wel in welke rijkdom deze ´supergetuige´ leeft?
  Hier, voor zover het er toe doet, mijn mening! http://www.youtube.com/watch?v=JnKcN4SQzhU

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eric, ik lees elders dat je 'omhoog' zit. Nu ben ik niet rijk (helaas;-) maar wil je wel een bedragje storten, (misschien volgen er meer mensen mijn voorbeeld?) Wat is je rek.nr.?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ok, heb de doneerknop gevonden
  http://www.jdtv.nl/doneren.html

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou, laatste poging. Tot nu toe nog geen email ontvangen met rek.nr (heb geen paypal) Kan je het nr. op de site vermelden?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erik wat heb je te zeggen op de gepublceerde mails van Micha? Het is duidelijk dat je wel bedreigd bent. En ik kan me niet voorstellen dat het bij 'mails' is gebleven. Wees geen angsthaas, vertel iedereen de waarheid, de zielige lieve broertjes zullen dan wel nalaten om je in een veld je keel door te snijden, ze werken liever in het geniep.
  Bovendien lijken de broertjes erg actief met cammentaar op jouw weblog te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toch beter je best doen met onderzoek Eric.
  Er zijn meer getuigen als jouw " supergetuige"
  Je was toch al eerder in contact geweest met de broers en wel op 15 augustus 2010 samen met Sietze in het pand van H.E. Buurman
  in Ubbergen, Nijmegen?

  Op 15 augustus 2010 om 16.50:39 uur, bevestigde je in een e-mail aan de supergetuige het volgende :
  De schilderijen heb ik gisteren, los van jouw foto's al gezien.
  mvg Eric & Sietze.

  Jij weet over welke schilderijen en waar het gaat.
  Deze huidige draai alsof de broers een zielige brief hebben gestuurd kan dan ook slechts als verdacht worden uitgelegd ..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Eric,waarom geef je geen antwoord op de vragen allemaal gesteld hierboven?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het supergetuige verhaal is inmiddels een religie geworden, de 'believers' lijken een soort sekte te vormen.
  Geloven degene die denken dat de supergetuige de waarheid spreekt ook in sneeuwitje en sinterklaas?? Zolang de supergetuige zegt dat ze bestaan is het waarheid.
  Dat de 'believers' er voor kiezen om zomaar een psychotische vrouw met wraakzuchtige motieven te geloven is hun eigen keuze, misschien moeten ze maar hun eigen blog gaan starten, dan wordt dit blog iig niet bevuild met sprookjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat de korlaar broertjes hebben gedreigd met aangifte doen maakt de kans klein dat het verhaal van de supergetuige klopt. sinds wanneer gaan topcriminelen janken bij de politie? Kijk naar Joris D, er zijn websites/t-shirts en een volledig boek en nog doet hij geen aangifte wegens smaad, want dan zou zn hele verlden op tafel komen te liggen. waarom zouden de korlaar broertjes angifte willen doen met het risico dat de zelf worden ontmaskert? dit bewijst aleen maar dat de supergetuige een vuile leugenaar is..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ehhh zelf Mischien zo een? Aangifte doen bij dat soort justitie is een onderonsje en toneelstukje "áls ze dat al deden.Komt geen politie geen rechercheur dan als het moet een bendelid aan te pas kan Ik Zeggen van 53 jaar Ervaring met die babboons. Daar naast is ybo buruma nu president hoge raad en heel die raad een mafiaorg er mee. Buruma alias de allesweter die tevens bij de hofnarouders wilde inbreken op Hun Belang via de gsm van zijn vriend ibrahim hoessein en een vage smoes tegen de Ouder om de hofnarzaak te saboteren.

   Smerige leugenaar? Niet onder de Bevolking dat Slachtoffer is en onder de ambtenaren bestuurders politiek en regering wet en justitie desto dubbel meer en alleen Máár!

   Verwijderen